20200329_191546

29 mars 2020 – söndag:
Dagen har spenderats hemma med utevistelse på vår härliga uteplats, där jag lyssnat på ljudbok medan sambon fixat med motorcykeln i solens värmande sken. Handlade snabbt på ICA och har idag grillat för första gången på år 2020. Det blev himla gott då sambon grillade: champinjoner, sparris, zucchini och entrecote. Galet gott! Efter detta inlägg blir det att gosa sig ned i soffan med en filt och lyssna på Sagan om Isfolket – del 2 (häxjakten). Galet bra bok!

29 mars 2019 – fredag:
Jag examinerades i otoskopering som innebär att titta i personers öron med ett instrument som ser ut som en lampa. Jag gick även på UVI-strålbehandling för mina eksem och åkte till sjukhuset för att sola händerna. Introducerade Ginzo för bilåkning och köpte bur till honom och en massa annat bra från Djurens center. Vi fick också en bra natt då lilla G sov större delen av natten.

20200329_191856

29 mars 2018 – skärtorsdag:
Var skönt nog ledig från arbetet och åkte iväg tillsammans med min brorsdotter och mamma till ett shoppingcenter för att handla inför påsk. Jenny fick välja påskpresent själv där hon valde ett diadem med långt fint, rosa hår. Hon fick dessutom en enhörningsläppsyl av sin kära faster för att jag blev förtjust i den haha. Till kvällen mös jag hos min sambos vänner och åt oxfilé. Hade även bakat på påsktårtan i form av en citron cheesecake om jag inte minns helt fel.

29 mars 2017 – onsdag:
Jag hade mycoplasma men var själv omedveten av det. Jag små skrattar åt mitt egna inlägg där jag skrivit ”Blivit ännu en dag på soffan för att få mig själv att må bättre, men inte den blekaste aning hur jag gör det. Får väl fortsätta hosta och hoppas att allt äckligt slem snart har försvunnit.” Nja, det fungerade inte så enkelt men bra mår jag efter lång läketid (cirka 1,5 år och ibland kan jag fortfarande känna av det). Blev alltså vilodag hemma där jag saknade sambon som var borta större delen av dagen.

20200329_191915

29 mars 2016 – tisdag:
Jag har inte den blekaste aning om vad jag egentligen gjorde den här dagen då jag av ovanlighetens skäl glömt skriva om denna dag. Däremot läste jag att jag skrivit ett avskeds inlägg till min älskade Stampe. Det var Niclas kanin och när vi träffades 2013 har jag tagit väl hand om hans kanin. Det var en sorglig dag minns jag men glad att jag fick säga hejdå till lillen. Det var också dagen innan sambon min åkte iväg på studentkryssning så kan tänka mig att vi umgicks framför en film eller så för att vi skulle vara borta från varandra i ca 30 timmar haha.

29 mars 2015 – söndag:
Jag hade varit hemma hos min killes mamma och ätit våfflor. Efter en mysig stund tillsammans med hans mamma och syster blev vi upphämtade av mina föräldrar där jag sedan pluggade till ett psykiatri prov jag skulle ha på måndagen.

29 mars 2014 – lördag:
Det hade tydligen varit kanon väder. Jag och sambon hade varit ute på en härlig promenad i fina området där jag bodde förut och umgåtts. Lugn och trevlig lördag lät det som.

20200329_191736

14 reaktioner till “29 mars genom åren

 1. Så utrolig gøy å lese hva du gjorde i går, og hva du hadde gjort samme dag de forrige årene 🙂 Det var en artig vri! Og så herlig å starte grillsesongen, jeg kan tenke meg at det smakte godt, hehe 🙂

  Gilla

 2. Men gud vilken rolig idé med inlägget! 😀 All cred till dig som minns och har detta kvar från alla år, inte dåligt!! Tänk att det varit påsk vid den här tiden också?! Kul!! KRAM

  Gilla

 3. Vad kul att få se lite bilder och höra lite om hur mars har varit för dig genom åren 🙂 Vad mysigt det ser ut att grilla. Vi har inte invigt grillen ännu i år . Måste göra det snart kram

  Gilla

 4. Först och främst tack för titten hos mig roligt att du tittade in 😉 ett bra inlägg du har gjort.. När det gäller isfolket jag har köpt och läst alla 47 böckerna, jag rekommenderar verkligen allihop.. Ha en fin kväll 🌃 Nicki..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s