20200327_173856

Godmorgon! Hur står det till denna lördag? Själv har jag sovit hyfsat bra inatt och sitter just nu och lyssnar på en ljudbok samtidigt som jag tar det lugnt i soffan. Skönt nog är det strålande solsken idag vilket gör så mycket med både måendet och energin.

Denna vecka har jag haft fullt upp och det har blivit flera möten jag inom kort kommer berätta om och några skoluppgifter. I torsdags var jag skönt nog ledig från alla olika plikter och fokuserade min energi på hemmet. Plockade undan och lade saker på sin rätta plats och dammsög därefter innan jag var färdig. Trots att jag hittat på lite saker att göra under torsdagen så började jag klättra på väggarna med tanke på att sambon kom hem från ett nattpass, sov till 12:00 innan han snabbt drog iväg igen och kom inte hem fören vid 21:00 innan han behövde åka iväg igen. I torsdags åkte min sambo iväg för att köpa in en materiell sak som han drömt om sedan han var yngre. I torsdags blev min sambo äntligen ägare till en himla fin motorcykel. Så himla spännande! Innan sambon åkte iväg på nattpass åt vi middag från MAX och natten var därefter väldigt besvärlig men lyckades skönt nog sova efter en stund.

20200327_17390020200327_173903

Igår var jag iväg på sista mötet för den här veckan vilket var himla givande. Efter det åkte jag för att handla in lite och har därefter bara varit hemma. Små fixat med budget och umgåtts smått med min sambo innan han behövde åka iväg på ytterligare ett nattpass. Till kvällen åt vi köttfärssås med spaghetti och började se på Röjar Ralf – internet kraschar. Hittills tycker jag filmen är bra och ser fram emot att se klart filmen idag!

Planen för idag är att antingen åka till IKEA tillsammans med min sambo alternativt bara ta det lugnt och umgås. Vi får allt se när han vaknar. Tills dess ska jag ta tag i lite skolarbete och lyssna på min bok jag fått rekommenderat från min kära morbror.

Hoppas ni får en toppen lördag idag! ♥

20200327_173929

10 reaktioner till “Händelsefulla dagar

  1. Så vackra scilla du har fotograferat! Härligt med en motorcykel – då har ni många mysiga äventyr framför er när det blir lite varmare då kan jag tänka mig! Hoppas du får en riktigt fin och mysig fortsättning på helgen! Kram 🌞💖💖

    Gilla

  2. Vilka underbara bilder vände, vårtecken på hög nivå! Hoppas planerna för dagen var himla lyckade, Ikea var så längesen man var till. Är sugen på att dra dit och köpa lite doftljus :> KRAM ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s