Idag är det minsann Mariabebådelsedag eller som många känner igen dagen som – våffeldagen! Har ni ätit våfflor idag? Det har vi! Blev goda våfflor till middag. Alltid lika gott eftersom vi sällan äter våfflor. Blir oftast bara en gång per år.

Idag har jag skönt nog bara varit hemma utöver att jag har åkt och handlat. Haft seminarium i två timmar via zoom och sedan ett informations möte om vad som kommer att hända inom utbildningsväg på grund av Corona. Därefter har jag bara tagit det lugnt hemma med sambon och tittat på serier.

I måndags startade jag dagen i skolan för metodövning i hörapparat programmering. Efteråt var jag på ett viktigt möte innan jag for hem och njöt hemma med sambon och spelade monopol. Vi åt linssoppa med fårostkräm till middag som vart hur god som helst! Det var även årsdagen för mig när jag fick min mycoplasma för 3 år sedan. Hemsk upplevelse!

I tisdags startade jag dagen med ett viktigt möte innan jag åkte in till skolan för att träffa J och plugga inför ett seminarium. Efteråt satte vi oss ned med monopol där jag vann efter tre gånger (med måndagens två matcher inräknade). Kändes himla bra! Till kvällen åt vi lasagne med massa olika grönsaker och tittade både på unga mammor och Outlander.

Hoppas ni fått en fin onsdag idag!

10 reaktioner till “Våffeldagen

 1. Här blev det inga våfflor, kom på att jag inte ens tog med mitt våffeljärn när jag flyttade från xet för snart tre år sedan, men jag hade troligen inte gjort våfflor även om jag haft det.
  Jobbigt med infektionen, ingen bra årsdag att minnas.
  Jag tänker inte på våfflor denna dag, utan på fyra män, pappan till min äldsta son fyller år samt att jag och pappan till min yngsta son träffades 25 mars, alltså tänker jag alltid på sönerna och deras pappor. Våfflorna kommer i skymundan…haha

  Gilla

 2. Åh våfflor är ju så himla gott. Har inte ätit det på jättelänge men det måste jag råda bot på 🙂 Ha en fin torsdag kram ❤

  Gilla

 3. Men mums! Ser så gott ut 🙂 Jag älskar våfflor men det blev faktiskt inga våfflor igår tyvärr, det hanns inte med. Jag måste verkligen köpa ett våffeljärn känner jag, så jag kan göra våfflor hemma också och inte bara på jobbet haha.

  Sv: Det är endast pga pollen, har ännu ingen medicin för allergin. Jag måste ta kontakt med vårdcentralen för jag måste få något starkare då receptfria inte hjälper.

  Gilla

 4. Visst är det gott med våfflor! Jag bjöd hit mina söner på våffellunch igår så jag och mina tre killar åt våfflor med grädde, jordgubbssylt, blåbärssylt, nutella och färska skivade jordgubbar – kändes som lite vardagslyx! Hade köpt ett nytt våffeljärn som man kan grädda två våfflor i taget i – så smidigt när man är flera för det tar ju en stund innan de blir klara. Kram fina du och hoppas du har en fin torsdag! 💖

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s