20200320_143753

Denna helgen har varit väldigt bra och väldigt händelsefull! Det har varit mycket i hemmet men också utanför. I torsdags åkte jag in till skolan vid 08:15 för att ha hörapparats teknik. Jag stannade sedan kvar en extra halvtimme för att utföra ett avtryck på en studiekamrat medan en momentansvarig lärare stod och såg på. Detta gjorde jag för att få ett godkänt betyg eftersom jag missade en gång när jag befann mig i Sälen. Väl hemma städade jag hela radhuset och skrev på gruppuppgiften med J. Strax innan 18:00 åkte jag för att hämta hem min älskade sambo och kvällen var fortsatt lugn.

I fredags var jag skönt nog hemma och tog det lugnt. Spenderade förmiddagen ihop med sambon och åt gemensam lunch. Resten av fredagen försökte jag samla ihop all information jag trodde jag behövde till hemtentan jag skulle ha på lördagen och min gruppkamrat och jag lämnade även in ett grupparbete. Så skönt att pricka av några saker vår enormt långa lista på saker som ska göras hela tiden! Resten av kvällen bestod av mys i soffan framför serier och ett telefonsamtal till min kära Jennifer.

20200320_143805

Lördagsmorgonen började med att jag vid 08:15 fick hemtentan. Den var emellertid svårare än vad jag hade tänkt mig. Det var surt eftersom hade det blivit en salstentamen som planerat hade jag klarat mig och fått ännu en rest borta från listan. Nu kommer jag troligtvis få ett icke godkänt betyg och behöva göra om. Men jag försökte bortse från tentan under resten av lördagen eftersom jag inte kan påverka resultatet just nu. Får jag ett U kan jag tillsammans med mina studiekamrater överklaga på grund av svår tenta men blir jag godkänd kommer jag såklart bli galet lycklig! Lördagen bestod sedan av likadant som fredagen.

I lördags var det även Rocka Sockorna vilket innebär att vi ska ha två olika strumpor på fötterna. Detta gör vi för att stödja alla människors lika värde och rättighet. Tycker det är en fin dag jag aldrig brukar missa. Rockade ni också sockorna igår?

20200321_180803

Idag åkte jag hem till min kära vän A vid 10:00 och träffade för första gången hennes två små barn. Super trevligt! Eftersom det var strålande solsken ute så valde jag och A att sitta ute och småplugga på gräsmattan medan barnen glatt lekte runt omkring oss. Jag åkte hemåt igen vid 12:00 för en gemensam lunch med sambon innan han behövde åka till sitt jobb. Har precis tillagat pannkakor och ätit middag. Resten av kvällen blir lika lugn som de övriga dagarna skönt nog. Taggar dock inför imorgon!

Hoppas ni haft en fantastisk helg! ♥

20200320_143814

16 reaktioner till “Helgen vecka 12

  1. Så fina bilder! Jag håller tummarna för att du ändå klarade tentan – ibland känns det som att man har missat, men klarar sig ändå! Låter som att du har haft en mysig helg! Stor kram fina du och ha en underbar dag! 🌞💖💖

    Gilla

  2. Fina du, jag håller tummarna för att du inte kommer behöva göra om! Du är så grym på alla sätt och vis, och som jag sagt innan är jag så impad på vad du kämpar på! ❤ KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s