Precis intagit middag bestående av broccolisoppa med baugette framför Prison Break. Mysig och lugn kväll likaså under dagen. Jag hade inget obligatoriskt moment i skolan så stannade hemma hela dagen, pluggade och städade. När sambon vaknade efter nattpasset åt vi gemensam lunch. Därefter blev det snabbstädning efter att jag handlat innan min vän Julia kom till mig. Tillsammans har vi pluggat på vårt grupparbete och även inför tentan vi har på lördag. På grund av coronaviruset har min momentansvariga lärare beslutat att vi ska få en digital hemtenta istället för en salstentamen. Blandade känslor över det må jag säga. Hon åkte hem runt 17:00 och därefter har jag bara njutit i soffan framför serier.

20200307_112433

Igår struntade jag i att gå till föreläsningen och stannade hemma för att plugga inför tentan. Vilket gick bra. Hann även städa undan en hel del och pratat i telefon med finaste A. Dagen bestod inte av mycket mer än att jag tvättade, pluggade, småstädade och umgicks med min fina sambo. Hann även njuta av skönlitteratur innan sömnen kallade.

Idag fick jag ett väldigt intressant och härligt mejl jag är förväntansfull att få dela med mig av. Men inom sin tid, eftersom jag vill gärna hemlighålla denna nyhet ett tag till. Förhoppningsvis blir det den utgång jag hoppas på men det kan just nu bara tiden utvisa.

20200307_114501

Hoppas ni fått en fin onsdag idag som mig! ♥

18 reaktioner till “Omstrukturering

 1. Så fina bilder! Låter förståndigt med en digital tenta istället för en salstenta nu i dessa tider. Håller tummarna för att den ska gå bra! Kram 💖

  Gilla

 2. Digital tenta? hmm det kräver väl ett stort ansvar? Eller tänker jag fel?
  Så härliga foton, det sista med molnen i horisonten ger såna härliga vibbar hos mej.
  Hemliga nyheter, haha nyfiken ju….men jag tror jag kan ana vad det handlar om.
  Utställningen var verkligen annorlunda och skapade funderingar och konstnären har många allvarliga tankar och tidens gång.

  Gilla

  1. Digital tenta = hemtenta. Så jag får frågor och sedan ska jag med hjälp av kurslitteraturen finna svaren och referera till kurslitteraturen. Den tentan var himla svår och hade mer än gärna utsatt mig för smittorisken för att kunna skriva en salstenta och få den överstökad. Nu lär det nog bli ytterligare en extra omtenta tillfälle för mig 😦

   Gilla

 3. Hur går det för dig med studierna nu, Lina, och hur går det med boende, samboskap och allt annat? 🙂

  SV:
  Ja det var en galen resa vi stod för förra säsongen, en resa som ledde hela vägen upp i SHL! Den här säsongen har det blandats och getts, men till slut blev det kval för att hålla oss kvar i SHL till nästa säsong, men till följd av Coronaviruset beslutade Svenska ishockeyförbundet att ställa in resten av säsongen. Det gör att det inte blir något slutspel eller kval, att alla lag behåller sin serietillhörighet även till nästa säsong och att Leksand därmed är kvar i SHl!

  Oj oj, ja, då gick det verkligen snabbt där med jobbet och allt det! Hur går det med jobbet nu då? Är du fortfarande behovsanställd?

  Med mig är det relativt bra. Träningen rullar än så länge på som vanligt, även nu i Coronatider, men tävlingar och läger är däremot inställda framöver. På jobbet är det enstaka möten som ställs in, men det rullar på hyfsat ändå. Hade väldigt mycket att göra under i stort sätt hela hösten och efter semestern i sommar kommer jag gå upp till 75%, så det känns väldigt bra! 🙂

  Ta hand om dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s