Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Lagerhouse

I dessa tråkiga tider, med epidemin från Coronaviruset önskar vi inget annat än att drömma oss bort. Och just nu drömmer jag mig bort till påsken då högtider är något jag alltid uppskattat, oavsett hur mycket eller lite jag firar högtiderna. Här nedan listar jag upp från min önskelista som gärna får flytta hem till mig lagom till påsk.

Ge bort gåva – presentpåse
81842039_1
Levande ljus i stearin formad som ett ägg blir gul vid smältning
En kaninskål där påskigt godis läggs i vid sammankomst

81846878_1

81848031
Gulfärgad bordstablett och ljus till dukningen

Gillar ni också påsken? Är det något ni tycker fattas hemma i er påskpynt låda? Själv så började jag samla ihop min egen påsklåda med start 2017 och tre år senare är jag fortfarande sugen på att utöka min samling. Med andra ord får gärna bordstabletten, skålen och mycket annat få komma hem till mig inför påsk.

Har ni hittat någon favorit?

21 reaktioner till “Pynt inför påsken

 1. Kaninskålen är ju supersöt! Perfekt att fylla med chokladägg 😊 Jag har också samlat på mig påsksaker under åren, men det är alltid roligt att byta ut några och fylla på med lite nytt. Kram fina du 💖

  Gilla

 2. Jag håller med dig nu under epidemin känner jag verkligen hur jag önskar att jag kunde drömma mig iväg eller åka bort, till något bättre. Kaninskålen är så söt 🙂

  Gilla

 3. Vad häftigt med ljus där det blir gult stearin som rinner. Själv har jag några stora ägg som ser ut som fågelägg, och sedan så har jag lite dukar och några kycklingar som jag brukar sätta fram.Funderar på att tillreda lamm i år, men sedan så ska naturligtvis fyllda ägg och gravad lax som är min favorit fram.

  Gilla

 4. Längtar verkligen till påsken. Det är sådan mysig högtid. Vilka fina påskprydnader. Hoppas folk väljer bort fjädrar i år för fåglarnas skull. Ha en fin onsdag kram ❤

  Gilla

 5. Tycker också att påsken är himla härlig, man får verkligen vårkänslor då! ^^ SV: Åh, tack, vad glad jag blir, vad roligt att det lyser igenom. ❤

  Gilla

 6. Vi har inte firat påsk mer än att kanske använda påskiga servetter om vi äter någon särskild påskmat. När barnen var små hade vi förstås ris med fjädrar och gömde påskägg ute.

  Gilla

 7. Så härligt att få inspo inför påsken så man kan tänka på något annat än den där jäklar corona influensan! Så mycket fint, skålen var ju hur gullig som helst! Jag har faktiskt inget påskpynt, måste införskaffa mig lite mer av det :)<3

  Gilla

 8. Så härligt att få inspo inför påsken så man kan tänka på något annat än den där jäklar corona influensan! Så mycket fint, skålen var ju hur gullig som helst! Jag har faktiskt inget påskpynt, måste införskaffa mig lite mer av det :)<3

  (Den andra kommentaren vart fel, hann inte fylla i mitt namn och det, haha)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s