20200307_112433

Vecka 11 slutade med en lugn och skön dag hemma tillsammans med sambon. Jag satt i stort sätt hela dagen med mitt portfolioarbete som skulle lämnas in idag. Blev mycket pillande på texten eftersom jag först fick ihop 1800+ ord och behövde minska ner till närmre 1500 ord. Men skam den som ger sig! Sambon åkte iväg en stund på dagen för att utföra ett simtest och till kvällen mös vi ihop framför en film och TV tittande.

20200307_112502

Idag steg jag upp tidigt för att jag hade bokat möte med J i skolan. Försökte oss på med grupparbetet men som vanligt blev det inte mycket gjort. Istället tog vi fram tentaplugget och genomförde en hel tenta ihop vilket har gjort att det känns bättre inför tentan på lördag. Vid 12:00 for jag för att handla och fick mig en himla chock när det har till och med börjat rensa här ute på landet. Jag förstår inte vad folk ska med allt toalettpapper?! Väl hemma sedan har jag lämnat in portfolioarbetet och suttit och gjort flashcards och njutit med boken Främligen. Har även idag tillagat min allra första broccolisoppa själv som är hur god som helst. Nöjd över min egen prestation!

20200307_114503

Blir en fortsatt lugn hemma kväll och jag ska lägga ifrån mig all plugg och oroa mig mer för allt sådant imorgon. Hoppas ni får en fortsatt fin måndagskväll! ♥

7 reaktioner till “Avcheckning på schemat

 1. Det är galet hur folk hamstrar toapapper, hur tänker de?
  Så fina foton på vägen med snön bredvid och alldeles underbart blå himmel.
  Sv; Jag råkade publicera ett utkast, men nu är det färdigt, inte så kort som innan, haha
  Kram

  Gilla

 2. Det där att skära ner på ord när man väl har skrivit ihop dom kan jag tycka är en utmaning😆
  Jadu, toapappershamstringen i Sverige är bland det tokigaste som händer nu. Fabrikerna går för högtryck, och lastbilarna rullar för fullt till affärerna. Det är i den industrin man ska köpa aktier nu om man känner sig investeringssugen😂

  Gilla

 3. Alltså du anar inte vad impad jag är på dig och ditt plugg, om man hade din förmåga!! STORT lycka till på lördag, jag vet att det kommer gå bra vännen ❤ KRAM

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s