Bloggen har får stått tom i några dagar då jag har känt mig både orkeslös och spenderat tid med sambon och myst. Sådana dagar behövs verkligen ibland!

20200306_065957

Fredag den 13:e var det i fredags, var ni med om någon otur? Jag själv var skönt nog inte med någon otur. Dagen började lugn hemma innan jag åkte in till skolan för att redovisa ett grupparbete om etiska koden, vilket gick bra trots att jag inte hann förbereda mig då grupparbetet var färdigt klockan 18:00 dagen innan. Efter skolan åkte jag hemåt för lunch med sambon innan vi drog oss in till stan där sambon var och gjorde färgseende test hos Synoptik medan jag strosade runt inne på Åhléns. Innan vi for hemåt igen stannade vi vid en MC-butik för att titta på motorcyklar då sambon min är intresserad av att ta körkortet till sommarn. Spännande! Kvällen fortsatte lugn i soffan framför Bäst i test och Talang.

20200306_070001

Igår var vi bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Sambon har köpt hem en massa motorcykel kläder som han testar och känner efter. I dagens läge ser vårt radhus ut som kaos på grund av packningen från Sälen och alla stora paket han tog hem i torsdags. Men just nu känner ingen för att städa undan för att vi har annat att tänka på. Jag fick rätt mycket plugg gjort igår inför tentan på lördag och umgicks med sambon. Sambon har igår gjort en entrecote gryta med bönor och annat gott i som smakade underbart. Alltid kul när han får göra sina långkok och att det sedan blir bra! Till kvällen mumsade vi på honungsmelon och tittade på Stjärnornas stjärna.

20200306_070040

Idag ska jag fortsätta att plugga i största mån jag kan. Jag ska bli färdig med portfolioarbetet som ska vara inlämnad imorgon och sedan ska jag fortsätta plugga inför tentan jag ska skriva på lördag. Jag ska också, om jag hinner, läsa på/skriva lite på grupparbetet så att jag får lite plugg överstökad.

Hoppas ni får en fin söndag idag! 

20200306_070033

9 reaktioner till “My days

 1. Vi tittade också på Bäst i Test i fredags – tycker det är himla roligt 😊 Jag märkte ingen skillnad för att det var fredagen den trettonde utan det var en helt vanlig fredag. Hoppas du får en riktigt fin söndagskväll! Kram 💖

  Gilla

 2. Inget oturligt hände i fredags, har nog kommit fram till att fredagen den 13 är kanske min turdag 😊… fina bilder på dig och jag håller tummarna för tentan och portfolien i morgon… strunta i kaoset, det löser sig med tiden… kram

  Gilla

 3. Det låter verkligen fint att ni rått om varandra, myst, ätit, sett på TV ihop, istället för att hetsa med packning och städning. Vila och mys!

  Gilla

 4. Kul med mc-kort! Det har min gubbe och det har han verkligen glädje av 🙂 Han kan alltid ta en runda när han tröttnat på oss, haha. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s