20200310_101529

Dessa fem dagar har känts som två. Det är nu redan dags att börja packa resväskan och dra sig hemåt igen. Både sorgligt och skönt. Det är endast en vecka vi får här i Sälen per år och vi alla vill njuta till fullo innan det är dags att längta till nästa år. Tyvärr fick jag och sambon endast fem dagar här i Sälen eftersom jag har redovisning imorgon jag kände att jag inte kunde vara borta ifrån. Men dessa fem dagar har varit guld värd och jag ångrar inte en sekund att vi åkte hit förstås.

20200310_101602

I tisdags njöt vi i backarna. Jag har inte längre ont i mina vader när jag har mina pjäxor på, men jag behöver däremot gå och värma upp dem och forma pjäxorna efter mina vader till nästa år. Vi åkte under hela förmiddagen innan vi gick in för att äta lite lunch. Därefter åkte vi en stund till i barnbacken med min brorsdotter innan vi gav oss för dagen. Istället för att sitta i stugan begav sig jag och mina föräldrar ned till torget för att titta i vår favoritaffär här i Lindvallen. Jag, som varit på jakt efter en mortel i snart ett år nu, hittade äntligen en mortel som införskaffades. Så nöjd! Blev sedan myskväll i stugan tillsammans och alla gick och lade sig redan vid 20:00.

Igår åkte vi iväg mot andra sidan än vad vi brukar göra och njöt av backarna. Det var super trevligt och Jensan fick även se på Valles show innan vi åkte hemåt mot stugan sen. Blev att få lite mer plugg gjort och de andra fick åka ut lite till efter sin egen förmåga. Sedan samlades vi alla vid stugan vid 16:00 för after ski och tog en varm kopp choklad med grädde i! Eftersom vi inte var lika trötta denna kväll beslöt vi oss för att spela kort ihop där jag ledde till en början men sambon kammade hem vinsten. Super mysig sista kväll i Sälen!

20200310_101604

Idag åker jag och sambon som sagt hem och blir att åka till Hundfjället idag för att åka sista gången innan vi packar väskorna och åker hemåt framåt kvällen. Hoppas på en mysig dag i backen med strålande solsken. Det har det varit snålt med (förutom igår) denna vecka vilket är lite tråkigt, men dåligt väder gjorde inte oss stilla sittande ändå.

Hoppas ni får en fantastisk torsdag idag! ♥

20200310_101606

9 reaktioner till “Sälen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s