Dagens första skidtur var inte lika lyckat som jag önskat att det vore. Tidigt på morgonen steg hela sällskapet upp, åt gemensam frukost och därefter fixa vi i ordning oss och var vid liftarna strax efter öppning. Dessvärre var sittliften stängd för dagen på grund utav hårda vindar så blev endast knapp- och ankarlift. Eftersom jag har nya pjäxor för året har jag inte tidigare åkt med dem och något fel skedde med tanke på att jag fick så sjukt ont! Troligtvis var det för hårt spända men jag körde ändå nedför backarna i några timmar. Trots smärtan hade jag det himla trevligt!

87505416_2626240310990282_2370109347893084160_n

Däremot var inte vädret att leka med och jag förstod att de behövde stänga av sittliftarna. Vi åkte upp till toppen endast en gång idag med ankarliften där vinden och snön piskade oss blåa i ansiktet. Det var dessutom mängder av snö i backarna vilket gjorde det svårt att åka nedför. Sambon min ramlade två gånger idag (en gång på grund av att skidan fastnade i snön och den andra för att min bror busade med honom). Men återigen var det himla trevligt trots smärtan och vädret!

Var hemma redan vid 12:00 för att sätta mig med lite plugg och vila vaderna som gjorde så ont medan familjen fortsatte åka en stund till. Senare under dagen åkte jag och min bror ned till Dalskidan för att hyra skidor åt honom. Han har inte stått på ett par skidor sedan han var ca 14 år gammal och kände sig manad att testa igen. Ska bli kul att åka tillsammans imorgon! Efter många om och men var vi hemma, åt en gemensam middag tillsammans med min morbror som kom idag till oss och sedan har vi myst ihop i vår kära, mysiga stuga.

87505416_2626240310990282_2370109347893084160_n

Nu är det dags att sussa inför ny dag imorgon. Hoppas innerligt att jag inte kommer att ha ont imorgon av pjäxorna och att det är finare väder imorgon. Hoppas att allt är bra med er och att ni fått en toppen söndag idag! ♥

3 reaktioner till “Årets första åk – 2020

  1. Men vad typiskt att det skulle blåsa så, men säkerheten först liksom! Haha det var nog flera år sen jag också stod på skidor :’D Vill inte ens veta vilken träningsvärk jag skulle få haha ❤ KRAM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s