87602820_494946284791283_5388380091690516480_n

Måndag idag och veckan har startat bra. Det har varit kanonväder hela dagen, trist nog var jag illa tvungen att befinna mig inomhus ungefär hela dagen tills att det började mörkna. Förhoppningsvis är det såhär fint och soligt flera dagar den här veckan så man hinner njuta.

Igår hände inte mycket mer än vad jag antog att dagen skulle bjuda på. Stannade hemma hela dagen och försökte mig på lite plugg samt njöt framför serier och läste bok. Tvättade allt som tillhör sängen och sängkläder med tanke på att jag är kvalsterallergiker och känns så fräscht att tvätta det man sover dagligen på lite då och då. När sambon kom hem från sitt arbete har vi bara umgåtts, tittat på Creed 2 och haft det trevligt i varandras sällskap.

20200222_125231

Idag startades morgonen tidigt och blev att städa större delen av radhuslägenheten. Vid 09:30 åkte vi sedan in till tågstationen där jag droppade av sambon och sedan for jag vidare till skolan för att sätta mig med ett grupparbete. Självaste ”obligatoriska” skoltiden började inte fören vid 13:00 och bestod utav föreläsning framtill klockan 17:00. Efteråt for jag hem till Jennifer, plockade upp henne och vi for vidare hem till mig. Tillagat egen sallad bestående utav kycklingsallad och ätit B&J till efterrätt och tittat på teve och pratat. Mysig dag! Nu är det dags för sängen innan nästa dag som innebär bland annat seminarium. Önska mig lycka till!

En tråkig händelse som skedde idag var att jag fick tillbaka tentamen resultatet från senaste tentan jag skrev. Fick nämligen icke godkänt (dessvärre mindre poäng än sist jag skrev) och detta innebär att jag kommer behöva göra en uppsamlingstenta i augusti sedan. Super trist men det kommer gå vägen den gången!

20200222_125639

Här kommer lite utmaningar från Orsakullan:

22 februari: Personer som lägger väskan på sätet i kollektivtrafiken är något som jag.. Också gör om det inte är fullt på till exempel bussen. Jag har för ovana att folk vill sätta sig bredvid mig även fast det är tomt på bussen och blivit att jag lagt upp väskan. Men om det är överfyllt på bussen skulle jag aldrig någonsin lägga upp väskan i kollektivtrafiken!

23 februari: Jag handlar gärna souvenirer under mina resor? Absolut gör jag det. Tycker det är jätte trevligt att ha lite souvenirer ifrån olika resor. Jag har bland annat från Spanien resor, London resan med Niclas och lite andra souvenirer för att bättre minnas resorna jag gjort.

24 februari: Jag anser att sportlovet är.. Skönt, när man väl hade det. Trevligt för barn som behöver lite lov ifrån skolan men också för att kunna spendera lite tid med sina föräldrar eller liknande. Själv har jag inte sportlov eller lov överhuvudtaget. Men det gör mig ingenting trots det. Den här veckan däremot kommer min älskade brorsdotter ha sportlov vilket jag hoppas kommer vara toppen för henne! ♥

20200222_125601

Godnatt allihopa och hoppas ni fått en fin start på vecka 9!

13 reaktioner till “Vänskapsträff

  1. Jo men visst är det tråkigt med uppsamlingstenta i augusti. Du har rätt vi har rätt till omtenta, men tyvärr har den utbildning jag går begränsade omtenta tillfällen. Vi får endast ett ordinarie tenta tillfälle, en omtenta och klarar man inte omtentan så får man helt enkelt en uppsamlingstenta i augusti. Många andra utbildningar har obegränsade omtenta tillfällen tills att man klarar sig i princip. Det är nackdelen med min utbildning, men förhoppningsvis klarar jag uppsamlingstentan i augusti. Gör jag inte det kommer jag dessvärre bli spärrad och får inte fortsätta fören jag klarar den. Då får jag göra om den med dem som gör den för första gången och så tar det ca ett år extra innan jag får börja igen tyvärr. :/

   Gilla

 1. Tråkigt med tentan, men du har ju haft en del annat som tagit dina tankar och energi. Det finns en mening med allt och du kommer säkert att göra ett superresultat i augusti,
  kul med denna utmaning, att höra hur andra känner för de olika utmaningarna.
  kram

  Gilla

 2. Vad skönt att ibland ha en innedag och se lite på film osv! Kan behövas ibland ❤ Vad tråkigt att höra om tentan vännen, men jag hoppas och vet att det kommer gå bra!! KRAM ❤

  Gilla

 3. Så tråkigt att det inte gick bra på tentan! Håller tummarna för att du fixar den på uppsamlingstentan! Låter som att du har hunnit med en hel del mysigt! Hoppas du får en fin onsdagskväll! Kram 💖

  Gilla

 4. Härligt med kompishäng 🙂
  Hoppas också på fler soliga dagar, jag har ju sportlov så det är ju skönt att kunna vara ute i solen om den tittar fram 🙂
  Synd att du inte klarade tentan, men det är bara att ta nya tag och kämpa på!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s