Produktiva dagar har vi inte direkt orkat med på väldigt länge. Då det funnits andra orsaker som har tyngt ned våra hjärtan. Men idag minsann blev både sambon och jag produktiva.

Gårdagen började med att jag befann mig i skolan 8-10:00. Vi hade avtryckning nummer 5, vilket gick hur bra som helst. Till nästa gång ser jag ändå fram emot att få testa göra ett avtryck längre in i hörselgång. Efteråt åkte jag vidare till stan för att gå på synundersökning. Visat sig att efter senaste synundersökningen (november, 2017) har synen förändrats något och jag behöver nya glasögon. Men det blev lite krångel jag förhoppningsvis löser imorgon på bästa sätt så jag kan skaffa mig ett par nya (nåja snarlika) bågar med skärpa efter min syn nu!

Jag var bara hemma kort visit innan sambon och jag for till Ikea. Fått med oss hem en massa nödvändigt såsom en matta, kopp, köksredskap och annat smått och gott som vi båda vill ha hem. Åt mat från MAX innan vi satte igång att röja i radhuset. Hela sovrummet och tvättstugan som bara förvarats skit i har nu ordnats upp. Så skönt!! Saker har kommit på plats och fräscht.

Under kvällskvisten har vi tagit det lugnt, slötittat på teve och ätit pannkakor till middag. Det var en riktigt bra dag igår må jag säga! ♡

Igår var det dessutom två hela veckor utan Ginzo. Det gör ont, men jag har slutat gråta. Jag gråter bara när det verkligen gör som ondast eller går närmre in på varför vi tog beslutet. Igår passade vi på att rensa undan alla hans saker ifrån hemmet och det gjorde så ont att packa ned hans favorit leksaker, leksak han fick när han fyllde ett år för snart en månad sedan. Det gör ont men är nödvändigt just eftersom vi inte är sugna på att rusa in i nytt hundägarskap den närmsta tiden och då är det bättre att lägga allt i förrådet. Men bara för att vi packat undan hans saker betyder det inte att vi städat undan hans liv, närvaro, utan den kommer alltid finnas med oss. Men jag förmår mig inte att ta undan hans filtar. Inte ännu. ♡

Passar på att slänga in utmaningen för gårdagen men också dagens här i inlägget.

20 februari: Ikea möbler som ska monteras ihop får mig att.. Både känna glädje och irritation. Oftast köper man möbler för att dem ska vara användbara, så när dem är färdig monterade och på plats kan man ju inte annat än känna glädje! Men såklart går det inte alltid lika enkelt som andra gånger och då kommer känslor som irritation och frustration in.

21 februari: Jag har lämnat en byggnad med skoskydd, sant eller falskt? Sant. Flera gånger till och med. Både varit på ungdomsmottagningen så glömde jag ta av dem, hos tandläkarn med mera. Pinsamt!

Hoppas ni får en fantastisk fredag idag! ♡

5 reaktioner till “Produktiv dag

 1. Ja jag tycker man ska visa kärlek till varandra alla dagar om året 🙂 ❤
  Jag förstår att det är tungt att plocka undan allt och att dessa två veckor har varit jobbiga. Men skönt att du mår lite bättre och att du haft en produktiv dag. Massor med kramar till dig ❤

  Gilla

 2. Usch, vet verkligen hur det är att rensa bort sakerna när de försvunnit! Så otroligt jobbigt men man får tänka att de fortfarande finns hos en, kanske svårt att tänka sig och inte till en större tröst! Men all kärlek till er ❤

  Gilla

 3. Jag beklagar så att Ginzo inte finns med er längre.

  (Sent) Svar: Tack, kul att du gillade februaritemat i min bullet journal. En av syftena med bullet journal kan vara att ha den just som en kalender.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s