Vilken storm start vi fick på vecka 8! Var det bara hos oss som vi hade storm? Började redan på söndagen där jag, sambon och min svärmor fick svårigheter att ta oss framåt. Början på den här veckan var då inte till det bättre.

86970272_1846050472197424_7011507400318386176_n

Måndag

I måndags började jag i skolan vid 09:15 och föreläsningen slutade vid 12:00. Egentligen var det heldag framtill 15:00, men jag kände mig trött efter första föreläsningen så tog en lunch tillsammans med N och for sedan vidare hem till min bästa vän. Blev där bjuden på kaffe och hon fick öppna en present ifrån mig – ett doftljus! Efter att vi samtalat i några timmar så beslutade vi oss för att trotsa stormen och ta oss ut till stan för att handla. Mössan höll på att trilla av flertalet gånger. Väl hemma lagade jag tacos till middag medan sambon tränade för andra gången på länge. Sedan gick vi och lade oss redan vid 21:00, trötta.

87064246_176794450281657_7855680563762429952_n

Tisdag

Då var det inte någon skillnad på vädret. Precis som under måndagen så var stormen påtaglig. När jag körde bilen så åkte jag ut i omkörningsfilen för att köra om en bil, men när jag väl skulle placera mig tillbaka i högerfilen tillät inte stormen det. Likaså i måndags när jag skulle parkera bilen hos min kompis, då kom jag inte över en trottoarkant eftersom blåsten slog emot. Obehagligt när blåsten är så stark!

Hämtade min kompis och gemensamt åkte vi till skolan för 2 timmars lektion/föreläsning. Det blev skådespel mellan en lärare och klasskamrater. Intressant att se och intressanta diskussioner. Efteråt körde jag hem min vän och åkte hem själv och tog det lugnt. Läste lite ur min bok främligen och njöt hemma. När sambon sedan kom hem från sitt dagpass umgicks vi framför teven. Inte mycket mer hände under tisdagen.

Onsdag

Idag däremot. Fy fasiken vilken hemsk start jag fick på dagen. Jag vaknade upp till att ha drömt en hemsk dröm om Ginzo. Drömde att jag inte gett honom mat eller vatten på ca 2 veckor. Fick sådan panik att jag hällde upp vatten och mängder med foder så att han skulle få i sig bådadera, men han låg där, nästintill osynlig och såg sjuk ut, och bara tittade sorgset på mig. Jag vaknade upp med att jag grät och tyckte drömmen var så sjukt obehaglig. Men trots det tog jag mig upp ur sängen och for iväg för att sitta på föreläsningen mellan 09:15-15:00 idag.

Väl hemma har jag pratat i omgångar med min pappa och min mamma i telefon. Jag fick reda på från min pappa att idag är det internationella pannkaksdagen så självklart har jag tillagat pannkakor till middag. Jag skulle behöva plugga då jag har mycket jag behöver göra i skolan just nu, men jag förmår mig inte att börja. Sitter istället och njuter utav serier och läser min bok. Får försöka ta tag i hårdhandskarna imorgon och starta då!

86970272_1846050472197424_7011507400318386176_n

Utmaning

För ovanlighetens skull kommer här nu dagens bloggutmaning hos Orsakullan.

Skulle du påstå att du har tummen mitt i handen? – Om det innebär att man är opraktisk och saknar erfarenhet/kunskap praktiskt (som jag fick läsa mig till på internet) så skulle jag svara nej på denna fråga. Jag är praktiskt lärd och är duktig praktiskt på många olika sätt.

Nu hoppas jag att ni får en fortsatt fin kväll! 

87176749_2194210650681945_7161151336585625600_n

7 reaktioner till “Pannkaksdagen

  1. Pannkaksdgn, 🤔.. Nästa v den 25:e har jag rätt, den är väl då vilket innebär samma dag som vår fettisdag? Brukar alltid köpa ell baka semlor just den dgn vilket jag ser fram emot även i år..
    Fina rosor där, 👌 själv har tulpaner hemma förutom sedvanliga krukväxter/blommor.
    Mmm, shit vad det har blåst, fått den beskärda delen även vi här uppe, hihi..

    Hoppas du får en bra fre, själv på väg på ett möte nu sedan en pt-kund på em.. /Trevlig helg, 😉..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s