Dagarna fortsätter som vanligt även fast att livet är tufft. Jag försöker se det positiva i allt som händer i livet, träffa vänner och närvara i skolan så mycket som möjligt för att inte grotta ned mig för mycket i sorgen. Dagar som idag är svårast – när man saknar dem som gått bort som mest. Jag saknar Ginzo så galet mycket att det är outhärdligt ibland. Men jag har fina vänner som stöttar upp och en sambo som lyssnar öppet om det skulle behövas. Så dessa dagar går att hantera även fast dem är svåra.

Jag har varit hemsk dålig på att skriva utmaningarna som jag är med i hos Orsakullan. Men många skulle säkert ha gett upp i dagens läge och varit med en annan månad, men eftersom jag tycker det är super kul med dessa utmaningar så listar jag upp de många jag missat under förra veckan.

20190710_1040336872552895514449312

11:e februari: Radio är något som jag.. Sällan lyssnar på. Endast när jag sitter i bilen, speciellt med min sambo. Annars brukar det alltid bli Spotify om jag är sugen på att lyssna på musik.

12:e februari: När fyller du år? Samt hur många år blir du på din nästa födelsedag? – då blir jag hela 24 år den 12 september.

13:e februari: Senast jag åt på restaurang var? – Tillsammans med min sambo och svärmor i lördags. Då åt vi på Pitchers i Örebro stad och njöt utav hjälmargös med mandelpotatismos och brynt smör. Så gott!

14:e februari: Alla hjärtans dag idag, firar du denna dag? – Nej, inte som jag firade dagen förut. Hade det inte varit för sorgen hade jag nog både köpt något roligt till mig, Ginzo och Niclas. Älskade att skämma bort Ginzo vid sådana ”högtider”. Men nu på grund utav allt som hänt kände varken han eller jag för att fira dagen såsom många kärlekspar firar. Däremot gav vi varandra triss och umgicks med hans mamma till kvällen.

20190710_1040427733174705295455196

15:e februari: Butiksdöden är ett begrepp kring butiker som slår igen, hur är det med butiker på din ort? – Jag är inte jätte insatt i butiker som slår igen/går i konkurs, men just här i Örebro vet jag att leksaksbutiker såsom BR och ToysRus har slagit igen/gått i konkurs.

16 februari: Jag har aldrig förstått mig på.. Folk som inte kan köra bil. Jag stör mig något rejält på hur människor i min nuvarande stad kör som idioter. De kan varken regler i trafiken eller vet hur man placerar sig i rondeller och så vidare. Galet störande och händer rätt ofta att jag nästan hamnar i krockläge för att jag gör rätt. Det har jag tyvärr aldrig förstått mig på..

17:e februari: Jag är en i mängden när.. Jag sitter på en föreläsning. Jag säger då inte många ord när jag väl sitter där och räcker sällan upp handen och gör mig hörd. Jag har till och med fått höra flera gånger i grundskolan, gymnasiet och här på universitetet att jag behöver göra mig mer hörd ibland haha.

18:e februari: Jag har bra eller dåligt självförtroende? – Oj. Båda två måste jag få säga. När det kommer till typ kroppen och så vidare kan jag ibland få dåligt självförtroende men jag har bra självförtroende när det kommer till min personlighet och så vidare, aldrig att jag är blyg eller att jag kan hålla tyst om något behöver bli sagt. Jag gillar också den jag är så jag måste väl säga att jag har bra självförtroende för det mesta.

20190710_1038084720609576507209782

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag idag! ♥

7 reaktioner till “Bloggutmaning

 1. Så fina bilder på dig! Jag förstår att det känns tungt utan Ginzo – massor av styrkekramar till dig fina du! Roligt att du ändå orkar svara på utmaningarna i bloggen – heja dig!!! Stor kram 💖💖💖

  Gilla

 2. Vilka fina bilder på dig 🙂 Förstår att det känns jobbigt med saknaden efter Ginzo. Ni gjorde ju det som var bäst för honom men det känns ju såklart väldigt tungt ändå. Sorgearbetet får ju ta sin tid. Jag har fått avliva några djur i mitt liv och det är verkligen hemskt. Skickar en stooooor kram till er kram ❤

  Gilla

 3. Jag skrattade åt din kommentar om bilkörning, när jag flyttade från Stockholm konstaterade jag direkt att Boråsare är urusla bilförare, hänsyn och detta att få det att flyta…vad är det? Nu kör jag mest på landsväg, så har kanske tappat en del av detta med stadskörning själv…haha

  Ok, du svarade det som jag tänker varje gång jag ser den där annonsen, jag blir så irriterad på all denna vilseledande reklam som försöker lura av människor deras surt förvärvade slantar, dessutom kostar det ju inte särskilt mycket att få en hörapparat utprovad, här i Borås är det gratis förutom den vanliga läkarbesöket, i sthlm betalde jag ca 5-600 men det var ju ett tag sen.
  kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s