God kväll alla fina! Hur har er helg varit? Min helg har faktiskt varit rätt bra. Rätt mycket glädje och massa roliga påhitt än att gräva ned sig i sorgen. Vilket är precis vad jag och sambon just nu behöver!

Alla hjärtans dag i fredags spenderade jag såklart tillsammans med min sambo. Vi båda var lediga så vi tog en lugn dag hemma där vi hämtade ut varsitt paket, handlade lite, tittade på film (John Lennons) och städade i hemmet. Sedan åkte vi för att hämta svärmodern vid tåget klockan 19:00. Åt plockmat till middag och placerade oss sedan framför talang. Alla var trötta så vi gick och lade oss strax efter 22:00.

Varken jag eller sambon brukar fira alla hjärtans dag nu för tiden, men i torsdags hade jag köpt två trisslotter som jag gav till honom därav en gav vinst. Han gav mig detsamma fast via Internet. Roligt att skrapa och mer behövs inte, då både jag och sambon är överens om att det inte behövs mer för att visa kärlek via materiella ting. ♡

På lördagen startades dagen tidigt med en omtenta vid 08:15. Jag var återigen hemma vid 10:00 och åt gemensam frukost med herrskapet. Vid 12:00 for vi alla tre till svampen för att titta på Örebros utsikt, därefter åkte vi vidare till St Nicolai kyrkan vid stortorget där jag tände ett ljus för min älskade Ginzo. Vi avslutade dagen med en lunch på Pitchers (hjälmargös, så gott!) innan vi begav oss hemåt för kortspel. Till kvällen åt vi kyckling med rotfrukter och tittade på Melodifestivalen ihop.

Idag tog vi det lugnt större delen av dagen med kortspel och lunch. Vid 14:00 åkte vi in till stan igen för att spela bowling. Tog en fika på EH innan vi lämnade av svärmodern vid tågstationen och vi for vidare hemåt för att äta lite plockmat och titta på Magnus Betnér/Ismails show samt första avsnittet utav Outlander. Toppen avslut på dagen med massage på fötterna från min älskade karl!

Jag hoppas ni alla fått en jättefin helg och vill även passa på att skicka med gratulationer till min bästavän som idag fyller hela 22 år. Hipp hipp hurra! ♡

5 reaktioner till “Alla ♡ dag helgen

  1. Vilken fantastisk helg ni verkar ha haft även fast ni är inne i djup sorg just nu! Det är ju så bra att ni hittar på saker och försöker få er att må bättre! Så gott med kyckling och rotfrukter 😍❤️ Styrkekramar!

    Gilla

  2. Vilken fantastisk helg ni verkar ha haft även fast ni är inne i djup sorg just nu! Det är ju så bra att ni hittar på saker och försöker få er att må bättre! Så gott med kyckling och rotfrukter 😍❤️ Styrkekramar!
    (Kommentaren innan blev fel)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s