Det gör så ont. Det svider ända in i själen. Det finns inga ord som beskriver det jag går igenom just nu eller den saknad jag känner. Många har listat ut vad den nya, stora förändringen och sorgen som skett i mitt liv, men inte alla. Och nu när det gått en hel vecka känner jag att det är dags att lätta mitt hjärta något.

86334752_203397130785214_1328421912795152384_n

Min mest älskade Ginzo, min prins, mitt allt finns inte längre med oss. Detta smärtar mig dagligen. Och det kommer det alltid att göra – men det kommer att bli lättare. Igår var det precis en vecka sedan vi behövde ta beslutet och precis för en vecka sedan idag behövde vi säga hejdå till vår älskade, finaste Ginzo.

Det är så orättvist. Det är så fruktansvärt orättvist att det behövde hända vår älskade Ginzo. Han blev aldrig bra efter första operationen och skulle behöva genomgå ytterligare en operation. Hans mentalitet sviktade vid första operationen, det är då inte enkelt att be en Malinois ligga stilla och bli understimulerad i flera veckor, månader. Även fast jag önskade att få vara självisk och genomgå operationen för att få ha honom kvar, skulle det inte vara okej. Det skulle inte vara schyst mot Ginzo. Jag skulle aldrig göra något som skulle få honom att må dåligt eller lida.

84385570_1420999108060133_2107907182224736256_n

Det smärtar mig och det kommer det alltid att göra. Men Ginzo kommer för alltid finnas i våra hjärtan och i våra minnen. Jag ska fixa en minneslund för honom här hemma, där jag kan tända ett ljus för honom och sätta upp tavlor på honom i hemmet. Han var den finaste och mest omtänksamma hund som hade så mycket kärlek att ge. Det syntes att han verkligen gillade oss och det syntes att han trivdes hos oss. Därför kunde jag inte svika honom och låta han genomlida ytterligare ett helvete.

Det känns lite som en lättnad att få berätta för er och jag vill verkligen tacka för alla styrke kramar ni skickat med och jag vill verkligen tacka för all kärlek ni gett oss. Det gjorde att jag kände mig redo att berätta, såhär en vecka efter att vi behövde säga hejdå. Jag kommer tillåta mig att sörja och gråta i den mån som krävs. Sedan måste jag upp i sadeln, fortsätta livet med Ginzo i mitt hjärta, alltid nära.

Jag älskar dig Ginzo – du är otroligt saknad utav många. Du kommer alltid att vara nummer ett för mig. ♥

86187462_182669093001762_6617498855908835328_n

Rest in peace my beloved darling and most faithful family member ♥

17 reaktioner till “Life is uncertained – enjoy it as long as it lasts ♥

 1. Åh så det smärtar mig att läsa om er stora förlust. Jag beklagar sorgen! Jag kände redan för en vecka sen vad som hade hänt, och lider verkligen med dig och din sambo. Våra fyrfota vänner lämnar så djupa avtryck i våra hjärtan att sorgen knappt går att sätta ord på. Det finns inget jag kan skriva som lindrar det du känner, så jag sänder dig varma tröstekramar❤️

  Gilla

 2. Men nej! 😦 Usch vad ont det gör att läsa. Att behöva ta det beslutat smärtar så otroligt mycket och det är något man aldrig vill göra. Har också behövt ta det beslutet förut och det går verkligen inte att beskriva. Många, många kramar!! Man får försöka tänka på att man gör det bästa för dom, att dom slipper lida och ha ont, men det gör det ju inte lättare ändå…

  Gilla

 3. Ginzo var underbart vacker och jag förstår att det blir ett otroligt tomrum efter honom. Du gjorde ett val baserat på Ginzo och hans mående så du gjorde helt rätt även om sorgen blir stor. Massor av styrkekramar fina du 💖

  Gilla

 4. Du vet vart jag finns om det är något! Det värmer att du har velat prata med mig och haft mitt stöd!
  Jag tänker på er och vet precis vad ni går i genom, det är ett rent helvete men det kommer bli lättare! Man lär sig att leva med saknaden istället! De finns alltid med oss! ❤

  Gilla

 5. Det är svårt att skiljas från sina fyrfota vänner, och det är ett modigt och osjälviskt beslut ni tagit. Men som du säger, han kommer alltid att finnas i ditt hjärta, vad som än händer, och klart du måste få gråta och sörja, sorgen kommer också alltid att finnas men den kommer att skuggas av de fina minnena. En minneslund är en bra tröst i sorgen.
  Vi planterade en ros och ställde en liten sten där vi begravt hundar och katterna vi haft dessa år jag bott på gården, Där tänder jag ljus och minns även de djur som inte ligger där.
  Kram fina du, låt det ta den tid som behövs och släpp ut de tårar som kommer.

  Gilla

 6. Så otroligt sorgligt och ledsamt! Vet precis hur det är att förlora ett husdjur, det är ju en riktig familjemedlem så man är ju helt förstörd. Men ni gjorde ju rätt beslut och allt kommer kännas lättare för varje dag som går! skickar lite styrkekramar!

  Gilla

 7. Beklagar verkligen er sorg ❤️.. Gissade att det var detta som hänt och ni var tvungna att ta det tuffaste beslut som finns…. Har en länk som heter ”avliva” där jag skriver om sorgen då jag fått ta det tuffa beslutet om att avliva ett älskat husdjur, jag bearbetar sorgen med att skriva om djuren och lägga in massor av bilder….Styrkekramar till er båda ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s