Jag har för närvarande ingen lust eller ork till att berätta vad som händer i mitt liv. Eller vad som inte händer för den delen också. Det tar fortfarande för hårt att tala om det, men trots det är det många som nog listat ut vad det handlar om. För närvarande hittar jag på roliga saker för att muntras upp och försöker se glädjen med livet. Tacksamt har jag knappt haft skolarbete att behöva delta i och får bearbeta händelsen själv. Men själv är jag ändå inte och det är jag även tacksam för. Har min vackra sambo och min familj samt vänner som stöttar upp ständigt. Och tänkte i detta inlägg berätta vad som hänt det senaste i livet som är av positiv vikt.

20181103_155746

♥ Haft min kära mamma och bror på besök. De kom hem till oss på lördags kvällen och åkte hem någon gång under eftermiddagen på söndagen. Vi åt pizza framför Melodifestivalen och pratade en massa och stöttade varandra. Jag och mamma hade våra härliga samtal ihop som jag alltid älskar. På söndagen åt vi en mysig frukost ihop, skrattade en hel del och åkte iväg för att tvätta min bil och åt en mysig lunch ihop.

♥ Alla härliga, stöttande samtal jag fått. Från personer som genomgått samma saker som jag eller en vän som finns till hands. Dem uppskattas himla mycket och jag är oerhört tacksam för att många tillåter mig prata ut om händelsen och låter mig få gråta i den mängd jag behöver.

♥ Träffat A. En ny vän som betyder mycket för mig redan efter att ha känt varandra i ett halvår. Åt lunch tillsammans med henne i onsdags och idag åkte jag hem till henne för att prata om allt mellan himmel och jord samt små plugga lite. Åt även gemensam lunch ihop trevligt nog.

♥ Ska träffa J imorgon och klippa mig. Ser fram emot både att få träffa J och få klippa mig. Blir väl shopping och ta en fika i varandras sällskap och prata om allt som vanligt och sedan ska jag under dagen även klippa mig och rå om mig själv, som jag verkligen förtjänar.

♥ Få höra en massa positivt om beslutet. Det beslut vi tog är inte enkelt och väldigt jobbigt att tala om, därmed har jag hittills inte orkat gå ut med det, iallafall inte med dem orden. Men måste ändå ge all kärlek till er som stöttat och sagt att det var klokt, osjälviskt och rätt beslut. Det är något jag behöver få höra under den här mörka perioden.

♥ Serier. Jag njuter till fullo att försvinna iväg i serier, just nu Outlander. Det var en serie jag VET att jag försvann totalt i och beslutade att börja se om den och få försvinna in i en annan värld och glömma verkligheten ett tag. Serier har alltid varit terapeutiska för mig och det kommer dem nog alltid att vara.

20180504_201021

Här kommer dessutom de missade bloggutmaningar jag missat hos Orsakullan ⇓

8:e februari: Svenska skidspelen var idag, tittade du? – Nej, det gjorde jag inte.
9:e februari: ICA har varit i blåsvädret gällande sitt nya koncept ”stammis”. Hur ser du på detta? – Jag har egentligen inget att säga, jag är medlem på ICA och är stammis, men jag är faktiskt inte medveten om vad det är haha.
10:e februari: TV är något som jag.. Tittar mycket på, men via chrome cast och telefon. Jag tittar sällan på självaste teveprogrammen om det inte är något roligt såsom talang, idol, bytt är bytt eller något som är kult såsom melodifestivalen.

Hoppas ni fått en toppen och fin start på veckan! ♥

20181001_133542

13 reaktioner till “Positiva i vardagen

 1. Så tråkigt att du har det jobbigt nu, även om jag inte vet vad det handlar om så vill jag att du ska veta att jag finns här! Hoppas du mår bättre snart fina du! Men så mycket positiva punkter, fantastiskt ju! Jättebra att du försöker hitta de positiva i livet ❤️

  Gilla

 2. Jag vet inte vad det gäller, men det är alltid viktigt att ha nära & kära i sin närhet som kan ge tröst och stöttning – så det är bra att du har det. Styrkekramar!

  Gilla

 3. Vad tråkigt att du går igenom något jobbigt just nu. Jag vet inte vad det är men jag har mina aningar. Du känner bäst själv när du vill tala om det. Skickar en stor styrkekram till dig ❤

  Gilla

 4. Jag har inte haft en aning om vad du går igenom, men nu när jag läst detta inlägget kanske jag har det och i så fall vet jag vad du/ni går igenom, men jag hoppas verkligen att jag har helt fel. Hur som helst så lider jag med er.
  Det är fint att ha så många vänner omkring sej i det svåra, och jag är glad för just den biten,
  kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s