God kväll, hur har ni det? 

Själv genomgår jag och sambon något väldigt jobbigt just nu och jag försöker rida ut stormen i den mån jag klarar av för att enkelt kunna ta oss på rätt bana igen. Jag hoppas att ni har all förståelse i världen att jag kommer enbart publicera något när jag har lust och ork. Självklart kommer jag dessutom när det lugnat sig något skriva ut vad som hänt i vårat liv. Men för tillfället låter jag allt vara oskrivet då jag knappt orkar skriva om händelsen.

I början av månaden skrev jag till Orsakullan och meddelade henne att jag gärna är med i hennes februari utmaning. Jag älskar Madeleines utmaningar och brukar vara med varannan månad. Dessvärre blev inte riktigt månaden som jag tänkt mig av många olika skäl och har därmed inte ens skrivit en enda utav utmaningarna här på bloggen. Därför tänkte jag i detta inlägg lista upp från 1-7 februari här nedanför. Hope you like it!

82229233_116600503116391_8628803058186321920_n

1:a februari: Nu är vabruari här, känner du oro för att bli sjuk?
Nej egentligen inte, men på grund utav mitt mående för närvarande så gör jag det.

2:a februari: Februari brukar kallas för årets kallaste månad, stämmer det hos dig?
Oh ja, redan första februari lade jag märke till att det var isande kyla ute. Trots att solen sken var det hiskeligt kallt. På morgonen och på kvällen är som värst. När jag varit ute med Ginzo tidiga morgnar och sena kvällar har jag nästan behövt vinterjacka och full mundering för att inte frysa. När jag var i stan förra söndagen tillsammans med min mamma och bror höll vi alla tre på att frysa ihjäl när vi stod stilla haha. Not fun!

3:e februari: Måndag idag, hur ser du på måndagar?
Jag har inga direkta känslor gentemot måndagar, varken att jag tycker om dem eller inte tycker om dem. Det som är så skönt med skola är att jag inte alltid behöver närvara jämt och då kan jag antingen få många dagar ledigt att man uppskattar att gå till skolan på måndagen eller att man är ledig.

84190826_117766096318978_8506252467111985152_n

4:e februari: Vilket var ditt senaste inköp?
Det är två alla hjärtans dag presenter till min kära familj och sambo. Och en bok till mig: främligen av Diana Gabaldon, som serien Outlander är baserad på.

5:e februari: Har du börjat göra upp semesterplaner ännu?
Nej, just nu är framtiden lite oklar. Vi har en eventuell planerad resa till Sälen om några veckor, förhoppningsvis får sambon ledigt. I sommar kommer vi kunna göra lite vad vi vill så att det kanske blir någon resa någonstans eller bara njuta utav det som finns nära. Jag kanske även får ett sommarjobb, så än så länge är allt oklart.

6:e februari: Vilken är den senaste boken du läste? 
Jag har för precis en vecka sedan läst ut boken Axel Von Fersen. Super bra bok och kommer såklart en recension inom kort!

7:e februari: Det här stressar mig.
Ja, där måste jag nog vara klok och säga skolan. Till exempel för tillfället känner jag mig en aning stressad eftersom jag har två tentor nästa vecka och jag har inte pluggat alls. Inte haft tid eller ork till att sätta mig vid skolarbete. Ena är ordinarie (där jag medverkat på vissa föreläsningar men ändå inte förstått något) och den andra är omtenta (där jag fick 3,5 poäng ifrån godkänt). Finns såklart andra saker som också stressar mig, men det här får bli mitt svar.

85232654_182511599483102_1360352404775632896_n

Som ni kanske förstått är det lite ledsamhet som tynger ned mitt hjärta och därför försöker jag se flera saker från ett mer positivt perspektiv. Såsom idag är det min och sambon 6 år och 2 månaders dag, vi har fått ett mer städat hem än vad vi haft på länge och äntligen behöver vi inte gå runt och oroa oss längre. Solen har dessutom varit närvarande idag och skinit in på mig när jag legat i sängen och tagit det lugnt. Även fast att jag känner mig ledsen så är det alltid härligt att se lite saker från en positiv sida. Har jag dessutom tur så kommer min älskade mamma och bror hem till mig imorgon. Alltid trevligt att ha familjen nära vid mer dystra tider. ♥

Hoppas ni fått en underbar och fin fredag!

83488246_1514296062070981_4278663836367585280_n

15 reaktioner till “When life does not go as I hoped

 1. Visst förstår jag att du har något tråkigt som tynger dej, och jag lider med dej, vet ju precis hur det kan vara.
  Att du lägger bloggandet åt sidan är ju helt förståeligt. Duktigt att du försöker det positiva, även i småsaker, det är sånt jag själv har jobbat med under mina dåliga perioder.
  Jag önskar att ni tar er igenom detta inom den närmsta tiden,
  Kram

  Gilla

 2. Så tråkigt att höra att ni har det så jobbigt nu. Ja ibland går saker verkligen inte som man hoppades, och det kan kännas riktigt tungt när det gäller sådant som betyder väldigt mycket. Det är klart att bloggen måste få stå åt sidan när man hanterar jättejobbiga händelser i livet, och det måste få ta den tid det tar att vara ledsen. Kramar!❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s