Livet när den är som hårdast. Jag har sagt det tidigare och säger det igen: 2020 har då inte startat bra och nu hoppas jag innerligt att det bara går åt det bättre hållet, med ALLT, resterande utav året. Bra besked, bra beslut och bra välmående ♥
När det kommer till min farmor ser det ut att gå åt det bättre hållet, vilket jag känner en enorm glädje över. När det kommer till Ginzo har vi dessutom fått bra nyheter kring hans skadade ben men också dåliga nyheter som kan riskera att det inte blir så bra som vi tidigare under dagen hoppats på!

Måndag

Det skadar aldrig att börja från början. I måndags vaknade jag tidigt och låg och drog mig en stund i sängen innan jag gick upp för att äta frukost tillsammans med min mamma och brorsdotter. Sade hejdå till allihopa innan jag vid 08:20 började dra mig mot Örebro igen. Väl hemma möts jag utav kaos som min älskade hund skapat. Han har då fått något fnatt och slitit vår hallmatta itu. Super trist välkomnande men vi vet ju vad vi har för en slags vilddjur hemma haha. Med utmattning fall jag ihop i soffan och fick då inte många knop gjorda hemma, väntande på att sambon skulle komma hem från sitt dagpass. Under kvällen tog vi det lugnt ihop, åt panerad fisk till middag och somnade sedan utmattade i soffan.

83897141_186387986064514_8071389218825306112_n

Tisdag

Idag startades dagen tidigt med att sambon skjutsade in mig till skolan där jag hade avtryckning nummer tre. Dagens lektion innebar att sätta pads på varandra vilket var både roligt men också skrämmande. Gick tidigare för att hinna med min tid på djursjukhuset en timme bort. Hann stanna till vid McDonalds för en tidig lunch dock. Men väl på djursjukhuset gick det bra, vi fick träffa veterinärer som tittade på honom och röntgade. På röntgen kunde vi se att plattan Blåa Stjärnan satte in för ett halvår sedan nu gett några komplikationer som orsakar att vi behöver ta bort plattan. Därmed ytterligare operation. Därmed blir det diskussion och vi kom fram till ett beslut som nu även har ändrats ytterligare på grund utav försäkring. När man väl får ett glädje besked slås det alltid ned av något tyngre. Trist. Hoppas verkligen på det bästa nu!

Som ni kanske förstår har jag haft det himla traggligt nu det senaste. Jag önskar jag kunde säga att det går åt det bättre hållet, men just nu är jag osäker själv. Jag hoppas innerligt att allt istället är bra med er och att ni fått en bra start på vecka 6! ♥

83923514_158886205555844_796521837029752832_n

13 reaktioner till “När besluten är som svårast

 1. Hoppas det löser dig med fina Ginzo! Man önskar att försäkringar skulle vara heltäckande så ekonomin inte ska behöva vara en orsak till att man inte kan fatta beslut som man egentligen skulle vilja göra. Kram 💖

  Gilla

 2. Jag har mina hundar försäkrade i Folksam, Det har alltid fungerat bra och inget krångel när vi opererat hundar… Bosse som vi fick operera två gånger så var det inget snack om att de skulle betala.. Hoppas allt löser sig för fina Ginzo… Var har du Ginzo försäkrad?

  Gilla

 3. Jag har mina hundar försäkrade i Folksam, Det har alltid fungerat bra och inget krångel när vi opererat hundar… Bosse som vi fick operera två gånger så var det inget snack om att de skulle betala.. Hoppas allt löser sig för fina Ginzo… Var har du Ginzo försäkrad?

  Gilla

 4. Hoppas verkligen det vänder! Håller alla tummar och tår! Säger som jag gjorde till en kompis; förhoppningsvis har allt dåligt samlats så det betas av i början av året så det bara finns bra saker kvar sen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s