Sista heldagen i Stockholm innan jag beger mig hemåt och jag har trots omständigheterna haft en toppen helg tillsammans med familjen. Såklart saknad utav familjen hemma likaså som dem är saknade, men ska bli trevligt att träffas imorgon. Likaså som igår har dagen varit händelserik på flera olika plan. Dagen startade lugn tillsammans med mina föräldrar och brorsdotter. Vid lunchtid fixade jag i ordning pannkakor till mig och Jenny och därefter åkte jag sedan iväg till centrum för att träffa en gammal vän. Super trevligt att återigen träffas efter så lång tid ifrån. Komiska med just den här återträffen var på vår årsdag – för exakt nio år sedan idag träffades vi för första gången. Mysigt!

När jag kom hem igen så spelade jag, mamma och Jenny monopol och skip-bo innan vi satte oss med egna sysslor innan middagstid. Efter middagen åkte jag, min mamma och bror iväg till stan för att se på Magnus Betnér på Göta Lejon. Super bra show och väldigt annorlunda än hans tidiga shower. Sinnesstämningen var inte direkt på sin plats tyvärr men jag försökte njuta utav showen i största mån jag kunde. På vägen tillbaka till bilen köpte vi med oss en varsin varm dryck från ett café och åkte hemåt. Myst tillsammans med mina föräldrar framför filmen Snatched som var hur komisk som helst!

84394201_2829745630444368_3102397226001891328_n84312107_771134740060730_7653512828187312128_n

Pakten

Hur har det gått den här veckan? Jo, men jag tycker att även den här veckan har gått bra! Jag har då inte ätit något sött fören igår och idag. Det jag i sådana fall fuskade med var att jag åt Hubba Bubba tuggummi både torsdag och fredag en kort stund och drack ett glas saft till middagen under fredagen. Vilket jag egentligen inte ser som om jag har ”brutit” mot mitt egna mål för veckan.

Träningen har det gått mindre bra för. Jag har då inte haft ork eller lust för så mycket när det har varit så tufft med Ginzo och vilka beslut som ska väljas och sorgen över vad som ska hända härnäst. Det är såklart ingen ursäkt men tränade endast en gång (på onsdagen) i ca 20 minuter. Det fick bli veckans träning och då säger jag att det är åtminstone bättre än ingenting! Jag har dessutom varit duktig när det kommer till att handskas med mig själv och se till att jag siktar på att må bra (syftar på ångesten) och ätit bra mat – hemlagat!

Så de sötsaker som jag har intagit och som varit tillåtet under helgen är: bulle och en kaka hos min svärmor, morotskaka och chokladbollar hos min faster och godis hemma under lördagen. Idag har jag ätit godis, en chokladboll på espresso house med en kopp chailatte. Jag tycker ändå att jag förtjänade det och måste få säga att jag ändå lyckats med mina mål för vecka 5. Målen för vecka 6 kommer inte bli några speciella utöver att jag hoppas att jag orkar med fler träningspass och att jag fortsätter hålla mig borta från sötsaker under vardagen. Wish me luck!

84074296_668846593652567_4154758329140248576_n

Hoppas ni fått en toppen avslut på vecka 5!

6 reaktioner till “Within time it will be okay

  1. Det är jobbigt att mknska på sötsuget men jag tycker du gör ett bra jobb. I helgen var jag väldigt sugen på något extra. Då åt jag konserverade champinjoner som jag hade hemma och mandariner. Efteråt blir man ganska så stolt att man kan bemästra sötsuget. Lycka till!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s