Veckan 5’s planering

Måndag: då har jag en föreläsning under förmiddagen och sedan ska lärarna göra avtryckning på våra öron.

Tisdag: föreläsning under förmiddagen och under eftermiddagen ska jag ha metodövning. Jag ska få till ett träningspass hemma.

Onsdag: studiegruppsarbete under förmiddagen och ska eventuellt träffa studiekamrater för plugg inför tentan på eftermiddagen.

Torsdag: då är jag ledig från skolarbete och ska plugga hemifrån. Jag ska återigen få till ett träningspass.

Fredag: skola både förmiddag och eftermiddag. Därefter ska jag och sambon på specialsök kurs tillsammans med Ginzo.

Lördag och söndag: på lördagsmorgon åker jag till min familj i Stockholm för att fira min kusin som fyllt 18 år. Jag ska också hinna träffa sambons syster, mamma och systerson. Under söndagen ska jag eventuellt ut och roa mig med mamma och min bror. Stannar ytterligare en dag i Stockholm och planerar att både träna och plugga.

20190616_163704

Dagen

Söndagen har varit lugn på flera olika planer. Jag har tagit tre korta promenader med Ginzo utspridd över dagen och myst inomhus. Utöver det har jag pluggat inför signalteori tentamen och börjat se på senaste säsongen utav chilling adventures of Sabrina. Super bra serie tycker jag! Myser nu framför Vikings tillsammans med sambon och resterande utav kvällen blir lugn inför nästa vecka, behövdes en sådan här lugn dag när man har en intensiv vecka på G.

20190616_163710

Vår ”Må-bättre pakt”

Ja hur går det nu med pakten? Jag och min kompis Jennifer satte upp några regler som ska underlätta så vi inte faller tillbaka i ovanorna igen. För mig fungerar det ändå rätt bra. Under veckans gång (måndag-torsdag) åt jag ingenting utan njöt enbart utav frukt om jag var hungrig, utöver det åt jag endast tre måltider så som man ska göra. Hemlagat dessutom förutom att jag under torsdagen åt två cheeseburgare till frukost på väg till Västerås.

Under fredag till idag har jag däremot med måtta intagit socker. I fredags åt jag till exempel en biskvi i skolan med kurskamraterna, igår åt jag en tårtbit (åt faktiskt inte upp den) och en twix. Idag har jag ätit lite små chokladbitar (mars, twix, dumle osv) och en sådan här minipåse utav Ahlgrens bilar, likaså igår. Jag tycker själv att det inte är så farligt och ärligt talat nöjd över mig själv.

Som mål till nästa vecka kommer jag försöka undvika socker/bakelser framtill lördag då jag ska på 18 års fest. Förhoppningsvis kommer jag att lyckas hålla det med ren viljekraft. Jag sackade också efter med träningen (exakt hela veckan, så tre pass) vilket jag inte alls tycker om men haft besvärlig ångest att jag inte kände för att träna. Blev bara ytterligare en press på mig. Men kommer jag inte igång nu på tisdag så kommer jag inte komma igång någon mer gång, jag vet ändå hur jag är som person.

20190616_163702

Hoppas att ni fått en fin söndag idag och att ni kommer att få en jättefin måndag imorgon!

16 reaktioner till “Lugn dag

 1. Det låter som en intensiv vecka! Lycka till med både skolan och träningen och att undvika sötsaker! Du fixar det bara du bestämmer dig för det! Jättefina bilder på pionerna! Kram 💖

  Gilla

 2. Det var en intensiv vecka du har framför dig, tur inte alla veckor är lika… Hoppas du kommer iväg på träningen 😀.. Jag har varit en gottegris i alla år fram till för 6 år sedan då började jag äta i ca ett år efter LCHF och efter det försvann sockersuget totalt…Fina bilder på blomman..

  Gilla

 3. Vilka underbara bilder på pionerna 🙂 Låter som en händelserik vecka 🙂 Vad duktig du är som kan hålla er pakt så bra. Du kan verkligen vara stolt över dig själv 🙂 kram

  Gilla

 4. Full fart med ett bra och roligt avslut på veckan, nu fick jag stockholmslängtan också, haha
  oj, det kan vara jobbigt att sluta med godsaker (socker) när man pluggar, då behöver man ofta snabb energi, men håller tummarna att du klarar ditt mål. själv äter jag så gott som aldrig godis, kakor, bullar eller sånt. Glass är min last.
  Sv: jag brukar storhandla, men inte direkt när det är lön, det kan bli lite när som helst, när det börjar bli tomt hemma, men jag tror de flesta gör det i samband med lön då det är fullt på kontot.

  Gilla

 5. Lycka till med allt du ska göra den här veckan! 🙂 Är så taggad på att sätta mig ner och titta på nya säsongen av Sabrina, men det finns en risk att jag fastnar och ser allt i ett svep så måste nog vänta med det tills jag har en vecka med lite mindre måsten på schemat 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s