Idag har det varit en speciell dag för både mig och Ginzo. Ginzo vet dock inte vad det är för spännande dag, men han lade märke till att han fick en extra god tuggbit efter middagen. Det är inte fel! ♡

Dagen startades med en hyfsat okej promenad tillsammans med Ginzo. Därefter fick han ”öppna” sin första present som gjorde han upptagen länge – gott tuggben! Under dagen hann vi ta ytterligare en promenad och träna allmän lydnad i solensken. Super mysigt! Jag har dessutom hunnit plugga smått och tittat på både serier och film.

Till kvällen fixade sambon hemmagjord pizza till middag, därefter fixade jag Ginzos tårta. Skar ut med hjälp utav en pepparkaksform stjärnor utav blodpudding och falukorv och lade resterna omkring stjärntårtan. Ovanför skar jag ut ett ”G” utav leverpastej och lade lite fint godis med smak utav lamm runtomkring. Super smarrigt tyckte han, men blodpuddingen var nytt och spännande. Han fick en till present bestående utav en belöningsleksak som vi lekte lite med innan jag lade undan den. Själv fikade jag med en prinsesstårtbakelse med en kopp kaffe (både till Ginzos ära men också för min, då det är min dopdag dessutom!)

Kvällen fortsätter lugn när jag fått min tokhund lugn och sedan ska jag sova. Hoppas att ni haft en fin lördag idag! ♡

18 reaktioner till “Ginzos ettårsdag

  1. Grattis till Ginzo som firat sin första födelsedag, och till dig som firat dopdag!😄 Ginzos tårta såg snyggast ut och din tårtbit såg godast ut!😆🍰 Nu mindes jag plötsligt att jag gjorde hundgodis av blodpudding som jag skar i bitar och torkade i ugnen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s