82319148_532738727337775_7489552378648068096_n

Idag har jag, sambon och Ginzo haft en himla lugn och mysig söndag efter flera händelserika dagar. Vilket var välbehövligt för oss alla tre inför kommande veckan! Det största knåpen som är gjorda idag är att jag har bytt sängkläder och tvättat de gamla samt mina träningskläder, tränat i 30 minuter och diskat. Små plockat lite i hemmet dessutom. Utöver det har jag tränat Ginzo med de verktyg vi fått ifrån H och gått en 30 minuters promenad gemensamt med sambon. Super mysigt! Solen har dessutom varit framme idag vilket ger så mycket glädje.

82622190_682593898941567_9017126277076746240_n

Ginzo

Det går framåt med vår älskade hund och både jag och sambon har fått lite förnyade krafter med de nya verktygen och vi ser verkligen framstegen som successivt kommer. Ginzo är såklart trotsig och vill gärna bestämma, men nu när man ställer andra typer utav krav på honom märker vi av att han blir både lugnare och tröttare, vilket glädjer oss något enormt. Nu har vi saker inplanerat så som kastrering, rehabilitering och andra övningar och ser verkligen fram emot fler framsteg som gör att vi blir av med alla dessa problem.

Pakten

Min ”Må-bättre pakt” med min goa vän Jennifer går rätt så bra. Största anledningen till pakten (för min del) är att jag vill undvika småätandet samt sötsaker till vardagen. Till helgen vill jag kunna äta, åtminstone en dag, men den här veckan har det blivit att jag har ätit fredag, lördag och söndag. Vilket landar på plus minus noll eftersom jag nu för tiden även tränar (tränat fyra dagar den här veckan) så jag sörjer det inte. Jag har inte småätit heller och börjar äta mer grönsaker. Det är vad som behövs och det jag siktar efter! Så imorgon återgår jag till det pakten igen och ska försöka sikta mig in på att enbart äta sötsaker under lördagen, på Ginzos födelsedag! ♥

80693876_2691488440873643_845737171489914880_n

Hoppas ni fått en fin vecka och att ni får en fin start på vecka 4!

10 reaktioner till “Framsteg

 1. Tycker det låter bra med pakten ändå, får en att tänka till! Jag har en ofrivillig pakt, nu när magen är åt helvete. Jag får inte äta varken raffinerat socker eller sötningsmedel, inte chips heller av andra skäl. Och så ingen alkohol, kaffe, mjöl… ja, kul liv.

  Gilla

 2. Ett bra beslut att kastrera sin hund om man inte ska använda den i avel 👍 Vår Inez är steriliserad.. Bästa metoden för hundar att bli trötta är ju att de får jobba, mina älskar att leta och att söka. Jag som var en stor godisråtta förut har nog inte ätit godis på 7 år, körde LCHF i ett halvår och då försvann allt sockersug… Önskar er och fina Ginzo en härlig vecka 😊

  Gilla

 3. Vi fick också uppleva en solig söndag, vilket var så välkommet! Så härligt att det går framåt med Ginzo, men så har ni också det som behövs, nämligen ett stort engagemang😃

  Gilla

 4. Ett bra beslut att kastrera sin hund om man inte ska använda den i avel 👍 Vår Inez är steriliserad.. Bästa metoden för hundar att bli trötta är ju att de får jobba, mina älskar att leta och att söka. Jag som var en stor godisråtta förut har nog inte ätit godis på 7 år, körde LCHF i ett halvår och då försvann allt sockersug… Önskar er och fina Ginzo en härlig vecka 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s