Sitter för närvarande och väntar på att jag ska få göra omtenta i praktiska moment. Jag är både nervös, ser fram emot detta så att jag blir av med skiten men samtidigt skräckslagen att jag ska röra ihop siffror eller liknande vid en mätning.

Den här bilden har jag lagt upp nästan vid varje omtenta och jag har klarat mig varje gång jag fått omtenta under termin ett och två, så därför kommer det gå bra under termin tre med!

Utöver mina två omtentor på två mätningar så kommer H hem till oss idag för mer tränint med G. Ska bli skönt att hon kommer igen för att se hur han är och om det är något jag och sambon kan lösa.

Jag ska även luncha med en god vän från klassen och när jag är klar ska jag då hem och städa inför H’s ankomst. Behövs nu när jag haft så mycket i skolan och med G och då har hemmet blivit lidande. Vilket är helt naturligt ibland! Får även se hur mycket jag orkar efter omtentan och träningen, men skulle även behöva studera inför ordinarie tentan på torsdag i patofysiologi.

Berättar mer ikväll/imorgon hur dagen gått men för nu BOMBA GÄRNA med lyckoönskningar! Hoppas verkligen att jag sätter allt nu!! ♡

2 reaktioner till “Önska mig lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s