20190614_102311

Måndag

Igår startades dagen med ett träningspass på morgonen innan jag åkte iväg till skolan. Träffade Julia och Mirjam för lite plugg inför kommande tentan. Det blev dock en himla massa härligt prat, mer än plugg, haha. Efter skolan åkte jag hem och vidare tillsammans med sambon till ett köpkvarter för att handla in insyns skydd (frostad) på Rusta och ett hundgrind för Ginzo. Därefter tog vi det lugnt hemma, sambon tillagade lax med potatis och god sallad till och till middagen åt vi framför Vikings.

20190614_102307

Tisdag

Idag tog jag mig en lugn morgon och åkte sedan in vid 10:30 till universitetet för praktisk omtenta. Började först vid 11:30 med ABR och fick göra ”mätningen” på en docka haha. Obehaglig docka, men det kändes som om det gick mycket bättre idag i jämförelse med förra gången. Så har jag tur kommer jag att bli godkänd! Efter lunchen hade jag sista praktiska omtentan där jag utförde TiB. Det kändes också mycket bättre än sist, dessa slarvfel jag gjorde förra gången kändes det som om jag rättade till idag. Men jag får besked angående båda mätningarna senast torsdag, så håll alla tummar och tår!

Efter skolan städade jag och sambon hela radhus lägenheten innan H kom till oss. Hon ville se hur Ginzo är hemma och med gäster. Fått himla bra tips och jag måste bli mer hård än tidigare, men den stora frågan kvarstår ändå som jag och sambon behöver fundera kring lite mer. Förhoppningsvis löser det sig på ett eller annat sätt! Vi har bestämt in ny träff med H på fredag, ser så fram emot dessa träffar!

Resten utav kvällen fortsätter lugn och jag ska mysa framför serier. Egentligen behöver jag studera inför tentamen på torsdag, men orken tryter dessvärre såhär halv tio på kvällen. Men förhoppningsvis kan jag finna lite tid imorgon och på något sätt lyckas klara tentamen. Det återstår att se!

20190614_102301

Hoppas ni fått en fantastisk tisdag idag!

9 reaktioner till “Let success make the noise

 1. Klart jag håller tummar och tår för att du får bra resultat på dina tentor.
  Fint med bra tips och hjälp med hundfostran, det är så mycket som kan gå fel om man inte vet riktigt hur man ska hantera saker.
  Verkligen underbara bilder på liljorna
  kram

  Gilla

 2. Att ha en unghund är som att ha en tonåring som måste testa gränserna, ibland tålamodskrävande… Bra du tog en time-out i pluggandet, det behövs ibland…

  Gilla

 3. Så fina bilder!
  Svar; Om du vill odla något som går fort till sommaren så är det Tomater, växer som Ogräs.
  Bör sättas ner i Jorden i februari månad 😀 kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s