Veckans

Veckans känsla: oro. Eftersom jag har många stora examinationer på kort tid och vill verkligen studera så jag får godkänt betyg men samtidigt vet jag inte om jag pluggar tillräckligt, på rätt saker och så vidare.

Veckans bästa: få tenta av en utav tre tentor. Känns skönt att ha en borta och hoppas innerligt att jag nu kommer att få godkänt på tentan!

Veckans bästa 2.0: jag och min underbara vän har ingått en ”må-bättre pakt” som startades idag. Har gått jättebra och ska bli härligt att få gå på detox period för sötsaker och så vidare.

Veckans sämsta: ångesten. Hade ångest både i tisdags och i onsdags, mer i tisdags. Super jobbigt att känna att man inte mår någon vidare.

Veckans inköp: ett läderkoppel. Längtar tills att vi får hem den (troligtvis imorgon) och vi kan börja använda den. Mycket bättre än den textil koppel vi i dagens läge har.

Veckans märkligaste: den ångest som så kraftigt kom. Aldrig tvivlat på min bilkörning men speciellt i tisdags övertalade hjärnan mig att jag inte kunde köra bil. Alltid så jäkla irriterande med ångesten. Skönt nog lyckades jag skaka av mig det under onsdagen.

Veckans längtar efter: att få bli av med alla tentor och få börjar termin 4. Jag har hört att det inte kommer att bli en enkel termin, men hoppas att terminen kommer vara som termin 3, för den tyckte jag var enkel och rolig!

Veckans förvåning: en sak som hände under fredagen. Vill inte nämna det mer än så, men blev väldigt förvånad av händelsen.

Veckans reminder: allt kämpande kommer leda till framgång! Ge inte upp hoppet, även fast att det känns mörkt för stunden.

Veckans väder: mestadels tråkigt, både regnigt och grått och blåsigt. Men det kom även snö en dag som höll i sig i två dagar och det gjorde att mörkret lös upp på ett så fint sätt. Älskar det! Det har också även varit soligt i fredags och idag. Så skönt!

Veckans sjukaste: måste nog ha varit blåsten. Fyfan så det blåste, speciellt i onsdags. På väg till universitetet (från parkeringen till ingången tar väl ca 2 minuter max) höll jag på att ramla två gånger. Ena gången gick jag under ett träd och samtidigt började håret fladdra i ansiktet och jag såg ingenting och då gick jag in bland kvistar och höll på att ramla på dem. När jag väl kom fram vid dörren gjorde dörren litet motstånd (pga vinden) och jag halkade på gallret. Jag har aldrig skämt så mycket!

Veckans tacksamhet: stöd ifrån vänner och familj kring skolarbetet, hunden och måendet. ♥

Veckans tanke: klarar jag mig inte på ordinarie tillfället kommer jag definitivt klara mig vid omtenta tillfället!

82319148_532738727337775_7489552378648068096_n

Dagen

Idag har inte mycket skett. Jag har bara varit hemma och pluggat inför omtentan på tisdag och till patofysiologi tentan på torsdag. Hittills känns det bra inför omtentan men däremot vet jag inte hur det känns hittills inför patofysiologi tentan. Utöver plugg har jag spenderat tid med min kära hund och myst i soffan framför serier/film. Även pratat i telefon med min vän som jag inte pratar så ofta med. Alltid trevligt när man finner tid! Jag har dessutom städat undan julen idag, skönt nog, och nu krävs enbart städning. Kvällen kommer fortsätta lugn framför teven och ta en kopp te innan jag ska gå och lägga mig.

Hur har det gått första dagen på pakten?

Bara bra! Har enbart ätit tre måltider idag, precis som man ska. En rostad smörgås till frukost, panerad fisk med potatis och remouladsås till lunch och sedan åt jag chicken nuggets med potatis, broccoli och BBQ sås. Jag höll på att falla för godis idag, men jag lät mig inte frestas och lyckades hålla mig borta. Så stolt över mig själv! Det har även gått bra för min kära vän, som jag har pakten med ihop. Hoppas att det fortsätter såhär och att vi inom kort kommer hitta på ett mål vi ska sträva efter!

82622190_682593898941567_9017126277076746240_n

Hoppas att ni fått en fin avslut på vecka 2! 

 

6 reaktioner till “Vecka 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s