Dagarna bara rullar på på det nya decenniet och jag kämpar redan nu med mina nyårsmål och hoppas det, om inte hela året, sitter i en stund iallafall. Jag har nu hunnit träna hela fyra gånger på det här året, lite kanske många tycker, men för mig är det väldigt mycket på 9 dagar. Känns bra i både kropp och själ!

I måndags hade jag en hemmadag och tog det lugnt tillsammans med mina killar. Sambon skulle arbeta natt och sov en bra stund under förmiddagen/eftermiddagen medan jag tog hand om Ginzo. Därefter switchade vi så att han tog aktiveringen för honom under eftermiddagen och jag satt och pluggade. När sambon for till jobbet tog sig jag och Ginzo det lugnt och jag somnade i soffan i vanlig ordning.

20190322_125033

I tisdags steg jag upp tidigt och mötte J och K vid universitetet redan vid 09:00. Satt till 12:00 och studerade inför tentamen vi har imorgon och det gick himla bra. Känns så bra att få bekräftat att man gjort rätt och även kunna få hjälp med det jag tyckt varit svårt. Efter skolan handlade jag och väl hemma tränade jag yoga. Jag gjorde även falukorv i ugn med egen gjord potatismos till middag. Super gott!

I onsdags träffade jag J vid skolan vid 09:00 för att studera inför tentan igen och hon hjälpte mig att komma underfund med lite saker till min omtenta den 14:e. Efteråt åkte jag bara hem, tog det lugnt med sambon och Ginzo, tog en långpromenad ihop och njöt framför Vikings. Åt bara rester till middag från dagen innan och njöt i varandras sällskap.

Idag har sambon varit ledig och jag har inte studerat allt för mycket idag. Niclas har påbörjat att montera ihop vår lampa i sovrummet och fixat med lampan i köket medan jag har tränat hela kroppen framför Suger Pop Fitness. Därefter tog vi en gemensam promenad och sedan bara myst i soffan framför Vikings. Emellanåt har jag även pluggat inför tentan imorgon. Jag hoppas innerligt att jag kommer att klara den här tentan nu!

Resten utav kvällen kommer att bli lugn framför serier, lite plugg och bara vara. Jag ska även packa väskan för imorgon och sedan fixa i ordning lite pommes och dillsås till laxen som vi ska äta till middag. Gott!

20190322_124807

Hur har ni mått annars? Själv har jag haft det traggligt. Både i tisdags och i onsdags höll min ångest på att spöka. Första dagen kunde jag knappt hejda den, men igår lyckades jag skaka av mig den mer eller mindre skönt nog. Jag sade att jag skulle kämpa med min ångest, att det är ett nyårsmål jag nu har, så jag kommer inte ge upp utan fortsätta kämpa och se till att jag mår bra nu. ❤

20190322_125833

8 reaktioner till “Latest

  1. Vilka underbara bilder 🙂 Jobbigt med ångest, jag kämpar också med det varje dag. Ge aldrig upp utan kämpa på . Det kommer jag göra. Vi kommer klara det, det är jag övertygad om. stor kram ❤

    Gilla

  2. Så flitigt som du har pluggat lär tentan ha gått toppen!😄 Jag tycker fyra gånger träning i år låter jättebra! Men Suger Pop Fitness är något helt okänt för mig!😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s