Godmorgon allihopa. Hur har er nyårsafton varit?

Själv så var min nyårsafton himla bra, mysig och lugn. Precis en nyårsafton i min smak. Dagen började med en lugn förmiddag och sedan gick vi gemensamt ut med Ginzo och tränade honom på ängen. Därefter åkte vi vidare för att panta och återvinna glasflaskor och kartong innan vi handlade det sista inför dagen.

Vi började med att äta vår förrätt bestående av rostad smörgås med skagenröra och avokadoröra vid 16:30 framför Kevin Hart dokumentären på Netflix. Vid 21:00 åt vi hamburgare med pommes frites till middag och vi fuskade och öppnade redan ”poof” flaskan som jag älskar att kalla det för innan tolvslaget och tittade på Underground 6. Ingen av oss orkade äta någon snacks efteråt och jag somnade i min sambos armar och blev väckt klockan 00:00 med en puss.

80692564_593775838073955_3274391025321246720_n

Det var inte så himla mycket fyrverkerier hos oss men däremot kom det några på håll. Eftersom det var Ginzos första gång med fyrverkerier tog han det väldigt bra. Han började skälla när han hörde smällarna uppe i luften, men med en korrigering ifrån oss lade han sig hos oss och var lugn. Vilket var hur skönt som helst! Vi gick väl och lade oss strax efter att alla fyrverkerier hade avfyrats och när vi väl ligger i sängen börjar de skjuta igen. Ginzo får lite panik och springer skällandes mot dörren så vi fick stänga sovrumsdörren för att han skulle bli lugn.

Så vår nyårsafton var hur mysig som helst måste jag få säga! Idag har jag planerat under förmiddagen att aktivera Ginzo, städa lite, plugga lite och träna innan sambon hämtar oss. Idag är stora dagen här då vi äntligen ska få träffa Ginzos pappas ägare. Ska bli hur roligt som helst!

81585899_1036690406689238_1270226768086695936_n

Hoppas ni får en fantastisk nyårsdag och första dagen på nya året!

8 reaktioner till “Nyårsafton 2019

 1. Hörde faktiskt inte värst mycket fyrverkerier den här gången jag heller, så skönt faktiskt om man tänker på djuren! Mys det låter och ha nu en SÅ bra början på det nya året ❤ KRAM

  Gilla

 2. Vilken mysigt nyår! 🙂
  Vi hade lite raketer omkring här men faktiskt mindre ändå, än tidigare år-rätt skönt 🙂
  Skönt för våran kisse<3

  Så mysiga bilder! 🙂

  Kramar

  Gilla

 3. En så väldigt mysig nyårsafton!

  Svar: Tack, roligt att du gillade mina juliga cupcakes. Det fina med nära vänner är att det ofta känns rätt att fråga om fika passar. 🙂
  Tack för att du tar dig tid att läsa och kommentera mina inlägg. ❤

  Kram

  Gilla

 4. Min var också lugn och skön precis i min smak med. Vi kollade på raketerna på balkongen ett tag. Det small lite mer hos oss. Skagenröra gillar jag. Det är gott😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s