Januari

Året startades tillsammans med min bror, sambo, min bästa vän och hennes bror. Vi hade firat nyår ihop och efter tolvslaget spelade vi bowling och umgicks en stund till innan jag, min bror och min sambo begav oss hemåt till mysiga stugan igen. Min bror stannade framtill 2:a januari och det blev mycket discgolf (förutom för mig, hade mina eksem) och den berömda pizzan efter nyår. Vi fick även reda på den här månaden att vi skulle bli med hund i mars och den 25:e januari föddes vår älskade Ginzo. Svärmodern kom även på besök för första gången för att se hur vi bor i nya staden. Tisdagen den 15 januari fick jag äntligen rätt hjälp för mina eksem på Odensbackens vårdcentral och gick på Antibiotika i ca 7 dagar. Utöver det umgicks jag mycket med min bästa vän J, var på marknad och studerade mycket.

20190124_15032320190124_150328

Februari

Februari månad har varit genomgod å mina vägnar. Den 14 februari fick jag äntligen träffa specialist läkare på hudmottagningen på USÖ och fick ordentlig hjälp och fick för första gången sola i 10 sekunder. Sedan befann jag mig tre dagar i veckan på USÖ för att behandla mina eksem och mådde himla bra. Utöver behandlingarna hade jag en mysig månad med min bästa vän då vi firade alla hjärtans dag ihop (eller vänskapsdagen som det heter på finska) och firade hennes 21 års födelsedag hemma hos mig. Det blev mycket tentaplugg som typ varje månad och umgåtts med övriga vänner från universitet. Nedräkning dessutom inför valpens ankomst.

20190226_131900

Mars

Mars var en underbar månad på så många sätt och vis! Månaden startades i Stockholm tillsammans med min familj där jag hade tandläkarbesök två dagar efter varandra. Jag passade även Jenny eftersom det var lov för hennes del vilket var hur mysigt som helst! Innan den stora förändringen skulle ske hann vi gå på en mysig middag hos en klasskompis hos mig och min svärmor kom på besök och vi mös till det med en rundvandring i Örebro slott. Den 23:e mars åkte jag och sambon till Öland för att mellanlanda och träffa min svägerska och dagen där på åkte vi för att hämta hem Ginzo. Valpmys resterande utav månaden och även valpkurs.

20190324_11553820190324_123345

April

Niclas hade semester i 3 veckor för att ta hand om Ginzo och det blev mycket kring honom, valpkurs och många ville komma och se på vårt nya tillskott. Vi åkte dessutom in för första veterinärbesöket då vår vilda valp hade fått i sig fågelben och jag och sambon vart så oroliga. Skönt nog slutade allt bra haha! Vi firade påsk i Stockholm tillsammans med min familj och dem fick träffa Ginzo för första gången den 17:e april. Och om han var uppskattad? Oh ja! En månad efter att vi haft honom åkte vi till veterinären ytterligare en gång för 12 veckors vaccinet. På valborg mös vi alla tre på gården, åt gott och njöt tillsammans. Det var en varm dag så Ginzo fick leka med vatten vilket han verkligen älskade. Utöver allt härligt som skett under april månad behandlades jag fortfarande med solning för mina eksem.

20190420_11282220190420_112816

Maj

Min familj fick inte nog utav min älskade valp och kom några veckor efteråt till oss och mös ute på landet och med valpgos. Sedan fick jag äntligen lapptesta mig för vad som orsakar mina eksem och även fått reda på VAD som orsakar dem. Det var den här månaden som jag mer eller mindre blev av med mina eksem. Små problem hade jag ända in till sommarn, men inget jag besvärades utav! Den 16:e maj var jag och sambon på visning på den här bostaden vi bor i nu och i slutet på månaden skrev vi även på kontraktet, sade upp vår bostad i Stora Mellösa. Vi hade även Niclas syster på besök vilket var himla trevligt!

20190513_10484320190516_120506

Juni

Började träffa mina två vänner H och W och dem hade 2 månader efter att vi skaffat Ginzo skaffat deras första hund. Båda dem två går väldigt bra ihop vilket är så himla skönt! Sambon fyllde även år på nationaldagen och vi for till Stockholm så att mamma och pappa kunde få fira honom och vi tog en liten tidig semesterhelg hos dem. Den 14:e juni skrev jag sista omtentan inför sommaruppehållet som jag blev godkänt i (båda två) och gick ut termin 2 med godkänt slutbetyg och fick fortsätta till termin 3! Midsommar spenderades hemma hos min sambos morföräldrar (första gången de fick träffa Ginzo) och sedan for vi vidare till mina föräldrar och avslutade kvällen och hela helgen hos dem. Den 27:e juni hämtade jag nycklarna till bostaden jag nu bor i och den 28:e juni hjälpte min vackraste vän J mig och sambon att flytta. Sedan den 28:e juni har jag nu bott i min härliga bostad jag nu bor i! Den 29:e fyllde min älskade mamma år! ❤

20190602_17564120190628_090847

2 reaktioner till “Årsrésume – del 1

  1. Vilket halvår! Jag ser fram emot att ta del av resterande årsresumé. 🙂

    Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Fint att du också hade en bra julafton – med finbesök av familjen från Stockholm.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s