Annandag jul. Ytterligare ett julfirande idag tillsammans med sambons familj. Vid 13:30 kom min blivande svärmor hit och tillsammans spelade vi plump och väntade på att sambons syster med familj skulle komma. När de sedan kom vid 16:30 åt vi rester ifrån julmaten och fikade. Mös med lilla E som blivit hela 4 månader! Så roligt att se hans utveckling och till skillnad från sist (då han var 6 veckor) så är han mer pratsam och intresserad av att sitta hos oss. Så mysigt!

Nu har alla åkt vidare och nu medan jag och sambon myser till det i varsitt hörn i soffan. Han spelar medan jag tittar vidare på TVD, säsong 6, som jag idag fick i försenad födelsedagspresent utav min kära svärmor. Så fin!

Kvällen fortsätter lugn med en massa gottis. Jag får passa på medan allt gott är färskt!

Igår blev Ginzo hela 11 månader. Tiden går himla fort. Just nu har vi det väldigt tufft och vi kämpar dagligen. Idag när vi hade sambons familj över var han så besvärlig att vi behövde stänga in honom och det är inte så att han blir lugnare utav det. Trist! Men jag har kontaktat bland annat uppfödaren för stöd och hoppas allt löser sig i slutändan!

Utöver att Ginzo blev ytterligare en månad äldre så tog jag det lugnt större delen utav juldagen. Umgicks med mina föräldrar framtill klockan 12:00 när de drog hemåt igen och därefter vilade jag i soffan, tittade på Arn filmerna (serie på Netflix) och åt julmat tillsammans med sambon innan han drog vidare till nattjobb. Nu är det skönt nog inte mer nattjobb för honom, vilket är skönt för mig! ♡

Inom kort kommer det upp en årsresume. Hoppas ni haft en fin julledighet ♡

10 reaktioner till “Annandagjul

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det😍❤️ Så mysigt med bebisgos! Grattis i efterskott på hans 11 månaders dag! Hoppas det löser sig med Ginzo!❤️ Åh älskar TVD! Bästa! Så fina bilder 😍 ser fram emot din årsresume! De kommer upp en på min blogg med framöver 😍

    Gilla

  2. Jobbigt när valpar och unghundar kommer in i det beteendet, men tyvärr något alla gör. Trotsiga som fan och vet inte vad lyssna betyder. Har en 6-åring som ibland beter sig likadant, haha! Hoppas du får bra stöd av uppfödaren och det blir bättre snart. God jul fina du!

    Gilla

  3. Mysig jul du hade! Jag åt bara julmat på julafton och lite janssons igår. Nu är jag trött på julmat kan jag säga 😀 Vilken söt bild på er hund på sista bilden. Han ser så glad ut ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s