Nu är vi verkligen inne i juletiderna. Det är idag hela 10 dagar kvar tills julafton och det är galet mysigt med all julbelysning, tända ljus varje advent, advents fika och allt som hör till med julen. Det gäller även alla härliga julfilmer som finns! I detta inlägg tänkte jag ge lite tips på härliga julfilmer som jag rekommenderar att ni tittar på. Javisst dem är klassiska, men mysiga tycker jag!

Un Príncipe Para Navidad (A Christmas Prince)

A Christmas Prince är en mysig och härlig början på en kärleksaffär. Det handlar om en journalist som alltid drömt om att få skriva sin egna story. Amber hamnar under täckmantel där hon låtsas vara prinsessans lärare och spionerar på kungafamiljen för sin story. Men kommer hon verkligen kunna hålla den här hemligheten dold och kommer hon verkligen skriva den här storyn när hon får reda på vilken charmig och trevlig prinsen egentligen är? 

MV5BMWVhMTBiOWUtMmI0Ni00NDg1LWFkMmYtNTJkNTkxNWE5OWY5XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_

Detta är uppföljaren på ”A Christmas Prince”, som kom ut året efter. Såklart var jag tvungen att se på uppföljaren då jag tyckte första filmen var mysig och jag fick så mycket julkänsla av den filmen. Den här filmen är inget undantag!

I fjol hittade hon sin prins. I år gifter hon sig med en kung. Kärleken fortsätter flöda mellan kungen och drottningen och dem planerar det stora bröllopet dem lovade skulle ske under första filmen. Men under deras planeringstid försvinner plötsligt pengar ifrån Aldovien och orsakar att många blir arbetslösa. Amber kan inte släppa detta och tar hjälp utav sina två journalist vänner för att ta reda på sanningen.

71168859_764289787350131_6850168976029865169_n

Detta är tredje filmen och troligen sista uppföljaren, som kom i år. Precis som med tvåan ville jag mer än gärna vilja se den här och valde till och med att se om på de två ovan nämnda filmer för att hänga med i tredje filmen. Den här uppföljaren var inte lika bra som första och andra filmen, men fortfarande bra. Roligt att få se ett litet barn som tillkom i familjen.

Drottning Amber och kung Richard lever ett kungligt liv tillsammans med före detta drottningen, prinsessan Emily och de som jobbar för dem. Det kommer även en kung och drottning från ett annat land som ska sluta fred som deras förfäder skapat genom att skriva på ett kontrakt när kontraktet plötsligt försvinner. Det vilar en ond förbannelse över att om de inte skriver på kontraktet innan midnatt kommer deras först födda barn att sluta upp olyckligt. Det råder då panik när barnet äntligen är på väg och kontraktet är inte påskrivet…

Har ni sett dessa filmer? Vad tyckte ni om dessa tre filmer? 

91d6d8965dd5bc4b1da7b0.80964457_

Är ni intresserade utav att se fjol årets julfilms tips kan ni klicka på länkarna här under!

HÄR
HÄR

10 reaktioner till “A Christmas Prince – julfilmer

  1. Sorry, jag har aldrig hört talas om dom filmerna. Tyvärr ser jag sällan på film eftersom jag garanterat somnar efter 10 minuter…. spelar ingen roll vilken film det är! Tur att inte alla är som jag!

    Gilla

  2. Har inte sett den nyaste av dessa måste göra det! 😀
    svar: angående att frysa ner frosting hmm har aldrig testat faktiskt men kan tänka mig att det går under en viss tid. Tror att är dom frysta för länge så blir det inte speciellt bra 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s