What a day. Dagen startade med lite tråkiga nyheter för att sedan avslutas på bättre sätt. Jag fick sovmorgon till 08:00 och därefter har jag varvat dagen med att ta promenader med Ginzo, aktiverat honom på annat sätt och plugga. Jag har även vilat med en kopp kaffe framför serien shameless. Himla knasig serie alltså! Kvällen fortsätter lugn tillsammans med sambon, med en god kopp te framför serien.

Det har gått jättebra att aktivera Ginzo idag, jag är själv chockerad över hur lugn han är. Han har gått rätt fint i kopplet idag, lyssnat på mina förbuds ord och tagit det lugnt hemma. Jag övade även på att han inte ska äga bollar och gav honom inte bollen fören han var lugn, vilket även det har gått bra. Jag övade därmed på loss och han släppte bollen på momangen. Så härligt att få se resultat av allt slit vi lägger ned!

79495476_494412384509022_5058828367759933440_n79318744_2050733165029005_1844961433163399168_n

Imorgon har jag första praktiska tentan (utav två) och jag är galet nervös. Det känns som om jag inte kommer att lyckas både för nervositet men också för okunskap. Men jag vet ändå bättre, jag är praktisk lärd så hörselmätningarna jag kommer utföra sitter i minnet och det kommer nog gå galant. Det som känns skönt är att den lärare som bedömer mig under tiden jag är där inne är en lärare jag tycker himla mycket om, så det kommer kännas himla skönt att ha henne i närheten.

De hörselmätningar jag kommer behöva utföra imorgon är två hörselmätningar jag inte vet om. Jag har fått tio mätningar jag ska öva inför och kunna utföra helt självständigt och sedan väl på plats ska jag bara visa att jag kan. Jag hoppas innerligt att det kommer att gå bra och att jag kommer få godkänt. Dagen efter kommer jag enbart behöva säga korrekt instruktion till min medstudent och sedan är den praktiska tentan över. Jag är jätte nervös men jag hoppas på det bästa.

78767957_416431935908769_8861341199001190400_n (1)

Utmaningen hos Orsakullan för dagen lyder såhär:

Många orter har julmarknad, är det något du går på?
Ja, jag brukar gå på minst en julmarknad varje år. I år är jag osäker på om jag kommer att gå på någon julmarknad, men det hoppas jag såklart på! Alltid trevligt att mingla runt med någon man tycker om, titta på fina handgjorda saker och andra juliga bestyr och goda brända mandlar. Ett måste om man går på julmarknad hos mig!

Har ni hittills gått på någon julmarknad eller har ni det inplanerat?

79311414_474762759841235_2690520067157786624_n

16 reaktioner till “Övning ger färdighet

 1. Så skönt att han går fint i kopplet! Och kul med resultat.
  Jobbar på hunddagis och det är verkligen så olika hur hundar går i kopplet 🙂

  Ha en fin kväll<3

  Gilla

 2. Duktig han är!! ❤ Kan starkt rekommendera Anti- Drag sele där du fäster kopplet framifrån. Så fort du tar tag i kopplet så vänder sig han självmant mot dig. Fungerar kanon med våran A, har inte en chans att endast ha vanligt halsband på honom… Haha, stark som en gnu….!

  Gilla

 3. Vad tråkigt att dagen började med en tråkig nyhet, men kul att den avslutades så bra! Så himla kul när man ser så stora framsteg på något man lagt/lägger ner mycket tid på! Så duktig han är!😍❤️ Förstår att du är nervös, men skönt att du har en lärare i närheten som du tycker om! Stort lycka till fina du!

  Gilla

 4. Lycka till med veckans examinationer!

  Svar: Tack så mycket för dina ord, vad roligt att du uppskattade inlägget om vår sjätte dag på Drömresan till USA. Nu finns del av fortsättningen publicerad i bloggen.

  Kram

  Gilla

 5. Så roligt att det går så bra med Ginzo😃 Det är alltid lika härligt när man märker att träning ger resultat😄
  Jag hoppas att tentan gick bra (vilket jag är övertygad om att den gjorde😄)
  Jag har varit på julmarknad, och det återstår att se om jag skriver ett inlägg om den.

  Gilla

 6. Härligt att han svarar bra på träningen och är lugn 🙂 Kul när man ser resultat 🙂
  Hoppas att tentan gick bra!
  Jag brukar inte gilla julmarknader (eller marknader över lag) sådär jättemycket, men var iväg på en i helgen och det var trevligt. Funderar på om jag ska åka på någon till i år 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s