Idag är stora dagen här. En av de största dagarna för mig och min sambo på hela året. Idag firar vi hela sex år tillsammans. sex år är då inte lite tid ihop och för var dag som går slår mitt hjärta fortfarande lite extra när jag ser ”älskling” på displayen, när jag vet att jag inom kort ska se han igen eller vid romantiska gester så som att han säger något fint, kramar om mig eller pussar mig.

IMG_5332

De romantiska gesterna fortsätter. En stor gest han givit mig på äkta kärlek är att han frivilligt lämnade ett jobb han trivdes galet mycket på, i en stad han är uppvuxen i, för att flytta med mig till Örebro så att jag kan studera. Han har varit stöttande under de år jag nu studerat och alltid funnits där till hands. Han har även ställt upp när jag behövde lära mig otoskopera, vilket jag tycker är himla fint!

Efter fem år ihop (och lite till) valde vi att utöka familjen med en hundvalp. Sagt och gjort och trots svåra stunder har ändå Ginzo givit vår lilla familj så mycket glädje. Det är stort att få dela ett så stort ansvar tillsammans med den finaste personen på jorden och jag är så glad över att dela Ginzo tillsammans med honom. Återigen finns det mycket blod, svett och tårar som tillkommit efter Ginzos ankomst men tillsammans känns det som om vi kan åstadkomma eller ta rätt beslut tillsammans.

Under dessa sex år tillsammans har vi hunnit med många resor, både psykiska och fysiska, och många minnen delar vi. Det är som om jag inte har haft ett liv innan jag träffade Niclas. Sedan första dagen vi träffades har vi varit oskiljaktiga och vi har i princip varit sambos sedan dag ett. Han har alltid bott hos mina föräldrar och jag har bott hos hans under tre år och 2017 flyttade vi för första gången ihop. Vi har skapat oss egna traditioner, egna rutiner och egna regler. Jag ska vara fullkomligt ärlig och säga att hade jag inte träffat Niclas hade jag inte varit densamma person jag i dagens läge är och jag hade definitivt inte vågat flytta hemifrån. Han har gjort mig modig, stark och självsäker på så många sätt och vis som jag inte var innan jag träffade honom. Jag har honom att tacka för så mycket och min kärlek går aldrig att beskriva med ord.

IMG_5373

Niclas är ljuset i mitt mörka dunkel och han har nyckeln till godheten inuti mig. Den bästa gåvan han någonsin kan ge mig är att andas och dessa varma, mysiga kyssar han ger mig dagligen går aldrig att byta ut. Dem är inte utbytbara och jag älskar honom utav hela mitt hjärta. Den kärlek jag känner för honom, dagligen, är en kärlek jag aldrig förr upplevt. Jag är tacksam och glädjefull över att ha träffat honom och få ha honom i mitt liv.

Med ord kommer jag nog aldrig någonsin beskriva hur mycket han betyder för mig. Det är omöjligt att beskriva med ord just eftersom de ord jag ibland känner inte finns. Det är svårt att beskriva känslor som kan vara unika och från person till person, aldrig sig lik. Jag är medveten om att känslorna jag känner för honom är besvarade och det visar han för mig dagligen. Det går aldrig en dag förbi utan att han på något sätt bedyrar sin kärlek för mig. Även dem känslorna jag får tillbaka och hans känslor för mig är obeskrivliga.

Dagen till ära kommer vi mysa oss ned i soffan med ett glas rött vin, äta god middag ifrån restaurangen Picasso och jag funderar även på att sätta min prägel på dagen med någon av mina goda efterrätter.

IMG_5210

Ha en fin dag! ❤

21 reaktioner till “2206 dagar – 6 år

  1. Så fint du beskriver din kärlek till honom! Stort grattis till era år tillsammans – hoppas att det blir många fler. ❤

    Svar: Tack för dina ord.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s