20181127_090118

Både idag och igår var två lugna dagar. Inget speciellt skedde utan jag har bara tagit det lugnt, tittat på en massa julfilmer och pluggat inför den praktiska tentan. I torsdags var sambon borta hela dagen (från 07-23) då han först var på konferens och sedan AW. Så jag och Ginzo tog det lugnt, jag tog små promenader vid olika tidpunkter på dygnet och körde även kamp med loss inträning. Det gick hur bra som helst men när vi hade tränat klart såg jag att jag fått brännskador på lillfingret. Blev att plåstra om och undvika vatten i största mån jag kunde haha!

20181127_090124

Hela torsdagen bestod utav plugg, Ginzos aktivering och en drös med julfilmer innan sambon kom hem. Idag har vi båda skönt nog varit lediga och inte mycket har hänt idag. Vi tog en gemensam promenad med Ginzo och sedan har vi slappat i varsitt hörn. Jag har börjat se på en ny serie (V Wars) med Ian Somerhalder som huvudskådis, som är helt okej än så länge. Alltid värt att se då jag är ett stort fan utav Ian.

Till middag har vi ätit hemmagjord broccoli- och fetaost paj. Min egna lilla ”påhitt” och idag stod sambon för maten med tanke på att jag inte kunde tillaga på grund utav lillfingret. Men god blev den! Nu till kvällskvisten tänker jag göra i ordning mig lite te och sedan se på finalen utav idol. Har ni sätt på idol och tyckte ni rätt person vann?

Annars har jag och sambon haft diskussioner kring framtiden och vad som komma skall. Förhoppningsvis, oavsett vilket beslut vi väljer, kommer det bli bra i slutändan. Det är vad jag tröstar mig själv med när det känns extra tufft eller hårt.

20181127_090103

Här kommer de senaste utmaningarna hos Orsakullan:

Att spilla ut saker är inte kul, är du sådan som spiller lätt?
Ja, det är jag tyvärr. Och jag håller med om att det inte är kul! Därmed försöker jag undvika att ta serveringsjobb via den här app-jobbet jag är anställd på, haha.

Julbordens tid är nu, har du varit på något?
Nej, det har jag inte och jag misstänker att jag inte heller kommer att gå på något speciellt julbord i år heller. Det fanns diskussioner om att jag tillsammans med mina studiekamrater skulle äta på ett julbord, men blir inte så. Jag nöjer mig gott och väl med julmaten på självaste julafton tillsammans med min underbara familj!!

Hur är ni? Spiller ni också lätt och har ni hittills varit på julbord?

20181127_090054

3 reaktioner till “Mysdagar delux

  1. Att prata framtid kan vara både hoppingivande, främmande och skrämmande. Modigt att ni ändå vågar prata om det. Önskar er lycka framöver. ❤

    Svar: Tack för kommentaren. Att göra eget julgodis är jätteroligt och lätt att anpassa till önskad nivå av utmaning. Julgodiset som jag la i glasburk är något av det enklaste jag har gjort. Lycka till med julbaket!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s