INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM VIA ANNONSLÄNKAR FÖR BUBBLEROOM

                                             Volangklänningen                                   Långklänningen

Julen närmar sig successivt och det kan väl inte bara vara jag som redan funderar på vad jag vill ha för outfit under julaftonen?

Det har varit som en tradition att inte ha samma julklänning på mig och jag brukar antingen köpa något nytt för varje år alternativt hitta något fint i garderoben och mixa om julkläderna från föregående år. I år är jag intresserad utav att köpa en julklänning ifrån en butik som håller mig kärt – bubbleroom. Tidigare när jag handlat från bubbleroom har dem aldrig gjort mig besviken och jag har köpt himla många klänningar från dem men aldrig inför jul.

                                                 Vita klänningen                              Gröna klänningen

Hur är ni när det kommer till juloutfiten? Måste klänningen vara röd eller vågar ni utmana julen med något grönt eller vitt? Jag brukar vara trogen när det kommer till röd klänning till julafton men i år är jag intresserad utav att testa ha en grön alternativt vit klänning. För mig är både vitt och grönt en färg som tillhör julen, så varför inte våga klä sig i det? Så vackra klänningar!

Vad ska ni ha på er på julafton? Har ni hittat någon outfit klänning ännu?

11 reaktioner till “Julklänningar från bubbleroom

 1. Fina klänningar. Jag brukar klä upp mig på julen, men inte nödvändigtvis i rött. Vanligen har jag svarta kläder och i år vill jag tro att det kombineras med en jadegrön topp. Alternativt om jag spontant hittar något extra fint i butik inför aftonen.

  (Sent) Svar: Tack för kommentaren till mitt inlägg om San Diego Zoo.

  Kram

  Gilla

 2. Wow vad snygga klänningar!! Jag får nog ta något jag har i garderoben i år tyvärr! Man blir inte fet av att vara mammaledig och köpa alla julklappar ❤️

  Gilla

 3. Snygga kläder! Jag gillar att klä upp mej och gör det lite extra vid jul, det är nog inte så noga med färgen för min del, men gillar rött över lag, så det har blivit det de senaste åren.

  Sv: jag bor utanför Borås!

  Gilla

 4. Åh så många fina klänningar!😃 Jag får erkänna att jag nästan aldrig har klänning på mig, och inte heller på julen. Men något rött och hyfsat snyggt och prydligt lyckas jag oftast rota fram i garderoben. Gröna plagg tycker jag också är juliga, men äger knappt inga såna pga att jag inte riktigt klär i den färgen. Jag ser ut som en blek mjölpåse i grönt😆

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s