Outlander Season 2 Marketing Shootoutlander_starz_key_art_poster

Säsong två är nästan lika bra som säsong ett, men som vanligt är det inte alltid lika enkelt att slå första säsongerna. Säsong två handlar om vad som händer efter Jamies räddningsinsats från fängelsets mörka dunkel och Claire, Jamie och Murtagh landar i Paris. Jamie och Murtagh är väl medvetna om Claires resa genom tiden och tar hennes varning om framtiden på allvar. Till varje pris försöker de tre tillsammans stoppa upproret som är på väg att hända och ödet på Culloden.

Det är inte lika enkelt som de trott att stoppa Jakobite upproret för att hända. Till slut hamnar de alla tillbaka i Skottland och hur mycket dem än försöker ändra på framtiden, hamnar de ändå på Culloden.

Clarie och Jamie, som redan lidit många förluster, behöver nu ta farväl av något som betyder allt för dem. Det svåraste valet dem någonsin gjort och ett val som kommer orsaka mycket lidande, sorg och glädjelösa dagar under hela 20 år.

Outlander Season 2 2016Outlander Season 2 2016

Återigen är den här säsongen jättefin och sorglig på många sätt och vis. I Paris får vi lära känna nya och gamla karaktärer och deras kämpar glöd för att stoppa upproret är så passionerat och beundransvärt. Det här var den säsong jag grät mest på. Jag är en riktig blödig tjej när det kommer till filmer och serier och den här serien tog verkligen tag i känslorna. Jag kunde sitta och gråta länge efter avsnittets slut till och med. Så om en serie fångar mig såhär mycket, är den alltså bra!!

Rekommenderar att ni fortsätter följa den här serien. Om ni har tittat igenom första säsongen, så kommer ni vilja följa den här kärlekshistorien vidare. En kärlekshistoria man bara kan drömma om. Deras uppoffringar för varandra och deras kärlek är så vacker och påtaglig. Skaparna av serien har verkligen gjort den fin!

outlander5d7bcb29163529e2efafd49be81f4120437ff6839Outlander Season 2 2016

Säsong två får helt klart 4 utav 5 stjärnor utav mig! 

6 reaktioner till “Outlander – season 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s