God kväll. Har ni fått en fin start på vecka 49?

Jag har haft en fantastisk måndag idag! Snön ligger fortfarande på backen och idag har det varit sådär mysigt kyligt ute hela dagen. Solen har även tittat fram, vilket har gjort att glädjen och lyckan enbart fortsätter glöda. Hoppas att både snön och solen håller i sig nu under hela juletiden!

Baki

Morgonen startade tidigt och lugn större delen utav förmiddagen. Sedan när sambon vaknade klockan 13:00 fick jag en förfrågan ifrån vår gemensamma vän Hasan och Wiki om att ses. Vi bestämde tid och mötesplats och en timme senare träffades vi och lät våra hundar få springa av sig i en hundgård. Ginzo fick även träffa en mops, labrador och en parson Jack Russel blandning. Vilket gick hur bra som helst!

Efter ca en timme (om inte mer) beslöt vi för att fånga in byrackorna och åkte vidare till djurbutiken där Ginzo fick lite nya tuggben och sedan vidare hem till oss med McDonalds. Umgicks en stund hemma hos oss där jag och sambon frossade i valp gos. Hasan och Wiki har utökat familjen med en ny liten valp. En två månaders liten söt amstaff/lajka blandning vid namn Baki. Så himla söt och mysig valp!

Det gick även bra mellan Baki och Ginzo. Ginzo är så fin med små valpar har jag lagt märke till, vilket glädjer mig. Han nosar endast på dem och pockar inte på någon lek och leker han med de små, gör han det lugnt och metodiskt. Mer än vad jag kan säga vad han gör med deras andra hund Hyper (de har umgåtts sedan Hyper var 2 månader och Ginzo 4 månader), som leker som bröder.

Baki1

Nu sitter jag och myser i soffan och tittar på en ny julfilm som kom ut i år. Fick dessutom reda på att min familj från Stockholm kommer hit och firar julafton tillsammans med oss. Lycklig dotter/syster!

Baki2

Andra dagens utmaning hos Orsakullan lyder såhär:

Titta Madicken det snöar, är titeln på Astrid Lindgrens bilderbok. Är det snö hos dig?
Yes, det har vi. Vi har nu haft det sedan torsdags/fredags skönt nog så jag är glad. Har ni snö hos er?

78811955_2380746738906167_38086773548515328_n (1)

Ha en fortsatt trevlig måndag!

15 reaktioner till “Valp gos

 1. Men vilken fantastisk Måndag du verkar ha haft! Så mysigt med mys med hundarna och en valp dessutom! Åh vad kul att din familj kommer och firar julafton med dig, förstår att du blev jätteglad!fina du! Jättefina bilder 😍❤️

  Gilla

 2. Fin start på veckan! Men åhh så gosigt med valp, att få sticka näsan mot pälsen och bara snusa in den gosiga doften. Min senaste hund fick flytta till hundhimlen för drygt två år sedan, jag saknar honom enormt vissa perioder, men det är inte läge för någon ny ännu.
  Var i vårt avlånga land bor du?

  Vi har inte så mycket snö, som du ser, men det verkar som den ska ligga kvar några dagar i alla fall.
  ha en fin fortsättning på veckan

  Gilla

 3. Åh så mysigt med valpgos!😍 Det var alldeles för längesen!
  Så härligt att ni har fått snö! Vi fick någon cm, och idag faller regnet igen…😬

  Gilla

 4. Vad mysigt att din familj firar julen hos er! Jag får också besöka av delar av min familj under julen, det ska bli mysigt. 🙂

  Svar: Tack så mycket för din kommentar. Julmarknaden är Taxinge Slott är värt ett besök. Om inte annat är det mysigt att åka dit och bara fika.

  Kram

  Gilla

 5. Va fina ni är 🙂

  Ja dessa tabletter blir du väldigt trött av, du kan även känna dig lite groggy och yrslig så gör kanske då som jag gör, att du tar de innan du ska sova. Tror man kan öka dosen till 6 tabletter (de går att läsa på FASS om det bättre) Har gått på en tablett innan sänggående i några dagar och de har liksom tappat effekten så ångesten, depressionerna och hjärnspökerna har som bubblat upp till ytan nu innan jag ska sova plus fått mer värk, så nu ökade jag till två igårmorse då jag gick och la mig och fyyyy så konstig jag kände mig.. alltså nästan snurrig i skallen sen somnade jag..sov som en bäbis 🙂 Gäller att inte ta de på dagen då kanske du blir yr och ramlar eller så..inge bra, plus de håller sig hela dagen då du vaknar också 🙂 Plus de är billiga också, och för mig funkar de asbra 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s