jag

Tiden bara springer iväg och jag försöker strukturera upp både skolarbete, Ginzos aktivering, hemmet och nöje på bästa sätt. Det är inte alltid lätt men så länge man försöker brukar det alltid gå hem.

Måndag:

Veckan startade med att jag var ledig ifrån skolan, men jag hade ett portfolioarbete jag skulle skriva. Jag blev skönt nog helt klar med arbetet men eftersom deadline är till idag tyckte jag det var skönt att spara arbetet och se över arbetet ytterligare en gång innan inlämning. Utöver det tog jag hand om Ginzo, som haft problem med sitt ben, men som blev helt återställd i måndags skönt nog utan att vi behövt uppsöka veterinär. Troligen skedde enbart en överbelastning på benet som gick över med vila. Därmed hade Ginzo fruktansvärt mycket energi jag försökte ta hand om i bästa mån jag kunde när sambon arbetar dagpass. Inte enkelt för honom att aktivera honom på det sätt han behöver med tanke på att det blir mörkt innan han kommer hem igen.

Tisdag:

Igår fick jag en rejäl sovmorgon skönt nog och vilade upp mig inför obligatorisk skoltid. Igår var det metodövningar från 13:15-16:00 där vi fick lära oss två nya hörselmätningar. Det finns de personer som medvetet eller omedvetet försöker fejka en hörselnedsättning, vilket vi förstås kan se på audiogrammet. Om en sådan händelse skulle uppstå har vi två mätningar vi kan använda oss utav för att säkerställa en diagnos eller ta reda på om patienten fejkar. Riktigt roliga mätningar måste jag få säga!

Efter skoltid åkte jag hemåt, umgicks med min fina lilla familj och mös framför Outlander. Snart har jag tyvärr sett hela säsong 4 (den ända som finns ute just nu).

cropped-jag.jpg

Idag händer inte så mycket. Jag är skönt nog ledig och sambon jobbar ett dagpass skönt nog, så vi har kvällen tillsammans. Idag ska jag lämna in mitt porfolioarbete till min mentor och efter det får jag se om jag på börjar nästa skoluppgift eller om jag tar en ledig dag ifrån plugg.

Hoppas att ni fått en fantastisk start på veckan och får en fin onsdag idag!

5 reaktioner till “Strukturera upp arbetet

  1. Sovmorgon är fan de mest underbara som kan ske under veckorna hahaha 😉 Det är Amitriptylin Orifarm jag går på, asbra 🙂 Är mer glad, inge depressioner eller deppighet plus jag sover som en bebis då jag tar de. Det är egentligen för nervsmärtorna då jag oftast har vaknat mitt i natten och de har strålat och gjort ont i armen, de tar bort smärtan och depressionerna och ångest – så allt i ett såååå jag börjar känna mig som mig själv innan branden och allt 😉 Var hos fysioterapeuten idag så fick en skena för handen och handleden och en annan linda som han lindade från armbågen och resten av armen och handen, så jävla skönt att hjälpen har satts i rullning 🙂 Men gud så kul med en sån praktikplats, så växer man ju också som person – bra jobbat gumman 🙂 Ja men exakt, ingen jävel därute kan säga det är fel på en för att man inte vill ha barn..de kan ta sin nappjävel o köra upp den i röven om de ens försöker intala mig till något jag inte vill hahahaha xD

    Gilla

  2. Valpar har mycket energi så man har att göra 😉
    Jag har inte tittat tillbaka i din blogg, så svaret på om det fanns någon speciell anledning till val av ras kanske finns där, men jag är den där bekväma typen så ställer frågan här,
    Sv: ja det är jättelätt att kommentarer hamnar i fel inlägg samt att de blir anonyma, i de flesta fall känner man ändå igen uttryck och sånt och vet vem som skrivit, så det är ju egentligen ingen stor grej. Men taskiga påhopp är det ju ingen som skriver under och det är svårt att veta var de kommer ifrån.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s