Det har regnat oavbrutet här i Örebro de senaste dagarna. Nu börjar jag bli riktigt less på vädret. Speciellt när det blir tjock och tät dimma så att det försvårar sikten när jag kör bil. Jag önskar att vädret nu blir bättre till helgen då både jag och sambon är lediga och har inget speciellt inplanerat. Ser fram emot helgen!

hösten

Annars har den här veckan varit bra. Det har stundtals varit nervöst vid vissa tillfällen och med vissa patienter, men i övrigt har det gått bra. Det har även varit trevligt att komma ut på en klinik, testa jobbat på en mottagning och själv haft hand om patienter sedan första dagen. Andra veckan ute har förstås gått bättre, både tidsmässigt och jag har känt mig mer säker vid audiometern och med instruktionerna. Efter att ha givit mina patienter en audiogramförklaring dessutom börjar jag känna mig mer och mer säker kring det med. Det är bara positivt med praktiker enligt min mening, men nu kommer vi inte ha någon mer praktik fören i termin 4. Och då är det något helt annat jag kommer att hålla på med!

Det som återstår nu är ett portfolioarbete som jag återigen ska skriva och sedan ett bedömningssamtal tillsammans med min handledare och personen som ansvarar för VFU:n. Spännande och som jag förstått det ligger jag bra till, så bara hålla tummarna!

hösten1

Utöver att ha gått halvdag på praktiken idag (fick sluta 12:00 skönt nog precis som förra fredagen istället för 15:00) har jag bara varit hemma och tagit hand om min älskade lilla valp. Promenaden idag har gått hur bra som helst, inte ett enda dragande under hela promenaden, vilket gjorde att glädjen bubblade inombords. Himla underbar känsla!

Nu ska jag se vad jag kan göra på portfolioarbetet innan jag måste lägga ned plugget för dagen och sedan ska jag fortsätta mysa framför Outlander. Himla bra serie återigen, men ack så jag gråter. Finns inte ett enda avsnitt som jag inte gråter till i princip. Jag är så blödig haha.

Hoppas ni fått en fin fredag idag! ❤

hösten2

8 reaktioner till “Det är bara regn hos mig

  1. Hoppas ni fick lite bättre väder 🙂 ❤

    Och vad kul att praktiken går bra! Måste vara riktigt kul att komma ut på en arbetsplats och testa sina kunskaper samt bygga upp mer självförtroende inom det man gör 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s