Det är många dagar som går och imorgon är min sista dag på min praktikplats. Jag förstår verkligen inte vart tiden flyger iväg ibland, men det är ändå väldigt skönt på sitt sätt. Det är såklart väldigt roligt med praktik, jag lär mig en hel del, men jag upplever det också jobbigt med tanke på att jag är observerad hela tiden och ständigt nervös över att inte göra fel. Men det går bra skönt nog och jag hoppas att jag kommer få godkänt!

74527377_774040806356053_8440213638379208704_n

Det har varit liknande dagar under hela veckan. I stort sätt har inget varit annorlunda förutom att jag hade ibland en patient vissa dagar och andra dagar hade jag två patienter. Det har varit roligt och lärorikt och den här veckan har jag även fått öva på en annan mätning som är vanlig att utföra men som jag inte gjorde under förra praktik veckan. Att jag hinner med fyra mätningar under en timme motsvarande en mätning på en timme prick i termin 2 tycker jag är ett stort framsteg och roligt att tänka på. Jag känner mig nöjd och jag är nöjd över min utbildning. Jag hoppas att allt inom Audionom yrket jag i framtiden kommer utföra är lika intressant och roligt.

Utöver praktik har jag skönt nog tagit hand om Ginzo och sambon. Jag har hunnit tvätta, städat lite och umgåtts med sambon. Det har varit väldigt mycket att göra både i hemmet och med Ginzo att jag ständigt varit trött efter en hel dag på praktiken även, men jag gör så gott jag kan förstås. Jag känner mig dock ovanligt pigg när jag kommer hem från praktiken och har mer energi än om jag sitter vid skolbänken, vilket uppskattas.

På tal om skolbänken fick jag idag reda på resultatet utav artikelgranskningsuppgiften jag gjorde för ca tre-fyra veckor sedan. Jag fick skönt nog ett Godkänt betyg! Det är så skönt att veta att jag inte ligger efter med något och att jag klarat allt hittills. Jag hoppas att jag nu kommer att ha samma tur med resterande av examinationer jag har framför mig.

75237572_1380991482063518_847729224566439936_n

Nej, nu börjar jag segna till när klockan börjar bli mycket. Dags att ge min älskade Ginzo lite middag och sedan ska jag fortsätta mysa framför Outlander. En serie som jag definitivt rekommenderar – så himla bra!

Hoppas att ni haft en fantastisk och mysig vecka hittills!

75322635_2223616767939167_5232842592709771264_n

5 reaktioner till “Praktik vecka

  1. Kul att ha gjort praktiken 😀

    Svar; Haha, det kommer kanske… A va alltid morgonpigg vid 1/2 års ålder… Räckte med att som du beskriver att man blinkar så ville han vakna och gå ut direkt. Numera får man draaaaaa honom ut vid 10 i bästa fall 😉

    Gilla

  2. Kul med praktik ju 🙂 Jag längtar tillbaka då jag var på praktik på stroke och rehab då jag pluggade till uska 🙂

    Ja ibland orkar man bara inte ta duschen som man längtar och trånar efter, man är så jävla lat och bekväm ibland..men börjar håret vara stripigt och man stinker – well då kanske de är dags att ta sig en rejäl dusch hahaha xD Ja veckan har varit bra trots värk i armen och så där 🙂 Ja men gud, man behöver inte göra som alla andra par, skaffa barn bara för att..de är ett stort beslut och stort ansvar och jag och sambon känner bara inget sug..ingen vilja..inte ens en saknad att ha barn. jag tror inte vi är den typen av par ärligt talat 🙂 Fattar bara inte folks tjat eller deras brist på respekt att alla inte är som de..att man är spetälsk bara för att man inte vill ha barn 🙂 ja de kanske är själviskt tänke enligt många, men mer själviskt är det att sätta barn till denna värld om man inte vill ha barn 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s