FREDAGEN 15/11-19

Igår sade min kropp ifrån och jag blev hemma under större delen av förmiddagen och vilade. Egentligen hade jag en föreläsning min lärare rekommenderade att vi skulle delta på, men jag fick upprepade ångestattacker och tillslut gav jag upp. Jag vilade under förmiddagen, gick ut på en helt okej promenad med Ginzo innan jag behövde åka iväg till mitt nya jobb.

Tidigare har jag meddelat att jag sagt upp mig från chokladtillverknings arbetet då det inte fungerade mellan oss och nu är jag äntligen redo att ta nya tag inom ett nytt arbete! Igår var jag på ett onboard möte där jag fick lära mig hur appen jag kommer söka jobb via fungerar och fick mer information kring självaste jobbet. Än så länge har jag inte hittat ett passande arbetspass för mig, men hoppas inom kort tid att hitta ett arbetspass som passar mig!

20190322_124218

Efteråt åkte jag hem, städade upp och vid 17:00 kom finaste Nancy hem till mig. Vi handlade och har avnjutit både chips, godis och biskvi under kvällen och uteslöt middagen. Vi vart så mätta och njöt framför två filmer. Nancy var så vänlig och tillät mig se på en julfilm, även fast att hon upplever att det är way to soon. Gullegrisen!

Utöver en myskväll med min fina vän som dessutom sov över, hände inte mycket mer. Ginzo var all over the place, as usual, men det gick bra till slut. Det gäller att vara tydlig, konsekvent och inte ge efter. Fortsätta proceduren tills att han förstår helt enkelt. Ginzo har överdrivet mycket energi som aldrig tar slut (trots aktivering) men till slut lyckades även han somna, sent.

20190322_124807

Lördagen

Idag vaknade vi båda rätt tidigt då sambon kom hem ifrån sitt natt pass. Han var snäll nog och tog ut honom på en långpromenad så att vi kunde vakna till och sedan såg vi gemensamt på idol. Nancy åkte inte hem fören klockan 15:00 idag och Ginzo har återigen haft mycket energi han behövt få utlopp för under dagen. Nu till kvällskvisten är han lugn och fin och orkade knappt ens vara delaktig vid matlagningen som han annars brukar vara eller följa efter oss då han tror att vi ska hitta på något spännande. Han låg sött i sin bädd och vilade, trött efter helgens aktivering, eller tittade lugnt upp på oss och insåg att nej, dem gör inget roligt.

Nu börjar klockan bli mycket, men jag ska ändå se igenom lite skoluppgifter inför praktiken samt inför ett seminarium vi har i december. Det kan dessutom vara viktigt att se över andra skolarbeten så som ta reda på mer information till omtentan och den praktiska tentan i december. Sedan ska jag dessutom ta det lugnt och vila upp mig inför praktiken. Det behövs!

20190322_125833

Jag hoppas att er helg hittills varit bra och jag hoppas att ni får en fantastisk kväll!

4 reaktioner till “Myshelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s