God kväll! Sambon arbetar ett kvällspass och jag sitter i soffan och njuter utav en kopp kaffe och ser på Insurgent. Super bra trilogi och längtar tills fjärde filmen kommer ut! Idag har jag skönt nog bara varit ledig och vilat i soffan och gått långpromenad med Ginzo. Jag ska ta mig an lite plugg inför praktik veckan imorgon och bara ta det lugnt resterande av dagen som återstår.

74802724_733552483814637_7990603727255896064_n

Igår hade jag mentorsamtal om mitt portfolioarbete mitt på dagen, vilket gick hur bra som helst. Efteråt träffade jag min underbara och fina Jennifer och gemensamt åkte vi till Mberg för shopping. Köpte foder, tuggben, bajspåsar och en adventskalender till Ginzo, tvål och chailatte till sambon och mig och lämnade tillbaka en klänning och ett par skor.

Vi höll oss även till en tradition jag och min bästa vän har skapat ihop förra året. Vår tradition innebär att vi ska testa den nya jullatten på espresso house. Årets latte var saffranslatte vilken var hur god som helst! Dock hade vi båda önskat mer smak utav saffran, men vi råkade få grädde i våra lattar så kan ha varit den som också dämpade smaken.

Vidare, med latten i handen, åkte vi till lager 157 där jag köpte mig ett par jeans, en svart t-shirt och en svart tjocktröja. Super nöjd men jag hade behövt köpa mig ett par svarta jeans också, men de hade enbart storleken XS och XL kvar, så det får jag helt enkelt vänta med.

74930976_529712744427891_2796358107259731968_n

Jag var inte hemma fören runt 17:00 (om inte senare) och det var obehaglig körning från stan till dit jag bor. Det var tjock och tät dimma och jag såg knappt linjerna eller vägen när jag körde. På det var det små regndroppar som föll från himlen dessutom vilket försämrade sikten ännu mer. Jag hade dessutom fått slut på spolarvätska i bilen (jag har dessvärre ingen varnare) och kunde inte få bort smuts från rutan, som också försvårade sikten. Obehaglig körning, men jag kom hem, safe and sound.

Väl hemma tog jag det lugnt med sambon som skönt nog var ledig och vi tittade på a night at Roxburry filmen med Will Ferell och sedan Smallfoot. Super fin film jag ska skriva ett inlägg sedan om!

Nej, nu ska jag ta och njuta utav filmen och mysa med min finaste valp innan sambon kommer hem. Kanske äta lite middag och se till att städa lite i hemmet, aldrig fel!

72468713_462527197705620_7542576636135211008_n

26 reaktioner till “Tradition

  1. Spännande med årets lattesmak på Espresso house. Den vill jag prova!

    Svar: Tack för den fina kommentaren till mitt inlägg om att omhänderta en person till följd av dennes allvarliga missbruk.

    Kram

    Gilla

  2. Åh, måste tyvärr göra dig besviken och säga att det inte blir någon fjärde film i Divergent-serien 😦 Tredje filmen floppade så det fanns ingen budget att göra en fjärde film, och planen var istället att avsluta serien med en TV-serie men det var inget någon av skådespelarna ville göra så det senaste jag läste var att alla planer på en fortsättning var nedlagda 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s