Och lika fort som jag har skrivit inlägget om den härliga snön, töade den bort. Jovisst finns det lite snö kvar och mycket is, men den här kramgoa snön som existerade igår är ett minne blott idag.

Trots att den roliga snön, som gjorde promenaderna lite extra roliga för både matte och valp, har töat har Ginzo skött sig bra. Vissa gånger han får för sig att dra lite extra i kopplet har matte glidit på isen bakom med förbuds ord som satte skräck i blicken. Varje gång det drog lite i kopplet, rättade han sig i ledet och började gå bredvid sig. Han ville helt enkelt inte dra när han vet att matte snart ramlar på honom haha. Kul ändå!

75594633_547375539370803_7055176746588438528_n

Idag hade jag den enda salstentamen för den här hösten och jo, det gick väl sådär må jag säga. Jag blev väldigt förvånad över vissa frågor min lärare valt att ta med och ändrat om vissa mätmetoder jag inte trodde skulle komma på tal. Men har jag väldans tur kan jag ändå få ett godkänt resultat, men just nu ser det inte ljust ut.

Utöver tentan idag har jag inte gjort något. Jag har bara tagit det lugnt hemma eftersom jag inte haft någon inlämningsuppgift och tentade av det vi hållit på med en längre stund idag. Skönt att ha en pluggfri dag/resterande vecka med tanke på att nästa vecka går jag åter ut på praktik. Ser fram emot sista veckan samtidigt som jag fortfarande upplever att det är nervöst. Inte självaste mätningarna, utan instruktioner som ska ges till patienten och berätta resultatet jag åstadkommit sedan.

75388271_515820162333949_1733236826849673216_n

Men praktiken är inget jag ska oroa mig för i dagens läge, utan fokusera på att förbereda mig i största mån jag kan och vila upp mig. Jag ska imorgon träffa min älskade vän och umgås med shopping inplanerat och en ny tradition, vilket kommer att bli hur mysigt som helst och avkopplande!

Nej, nu ska jag fortsätta se på TVD och eventuellt fortsätta läsa lite ur min underbara bok jag fick i födelsedagspresent. Jag har inom kort läst ut boken och den är så fruktansvärt bra och jag blir väldigt tagen utav boken. Ser så fram emot att få dela med mig utav boken till er!

72468713_462527197705620_7542576636135211008_n

Ha en fortsatt fin tisdagskväll!

10 reaktioner till “Tentat av

 1. Men va mysigt med snö, här är inte en skymt av snön alls
  Åhh våra hundar älskar med snön och leka o ha sig i den 😀 Så saknar den lite nu när jag läste din blogg haha
  Hoppas verkligen att tentan går bra och att du fixar den utan problem
  Stor kram till fina dig

  Gilla

 2. Tråkigt att snön försvann. Här är det bara regnigt och grått och mörkt varje dag så lite snö skulle inte skada. Lycka till på tentan 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s