”Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var väl roligt, hurra.”

Idag har vi fått ordentlig vinter här i Örebro. Snön började redan falla torsdag kväll men det mesta sköljdes bort utav regnet under fredagen. När vi åter kom till Örebro igår kväll så var det rätt mycket snö ute, men glädjen att se den här kramsnön som existerade på marken var underbar. Inte bara för mig, utan för min älskade Ginzo också. Den enda som var lite negativ till snön var min kära sambo som nu börjar bli sjuk tyvärr. Det var även en glädje att ta alla dessa tre promenader idag med Ginzo när snön fall ner från himlen. Ljuvligt och fint och lyser upp det tråkiga mörkret!

75241051_1362804593875759_8645254281873588224_n

Idag hade jag föreläsning inför tentan, men jag förmådde inte ta mig upp efter helgens roligheter. Jag var totalt slut efter städningen igår, resan till Örebro och festen på lördagen. Inte jätte konstigt må jag säga, men det var ändå inget obligatoriskt moment jag missade. Istället tog jag en välbehövlig och mysig promenad med Ginzo bland snön och Ginzo sprang lyckligt runt på det nya, vita och spännande underlaget. Tidigare har han fått uppleva snö i all hast, men minns inte att han tyckte det var så här spännande!

71903213_585148535558815_6201805820485697536_n

Ett år sedan

För ett helt år sedan idag flyttade jag och min sambo återigen ihop till Stora Mellösa. Jag hade flyttat in i huset en vecka tidigare än sambon med tanke på att han inte hade hunnit sluta på sitt jobb. Under den veckan hörde jag efter om min bästa vän ville bo hos mig och göra mig sällskap, vilket hon var snabb på att säga ja. Det var hur mysigt som helst men såklart är glädjen obeskrivlig när jag återigen kunde flytta ihop med min sambo.

Jag har svårt att tänka mig att det är ett helt år sedan idag. Tiden går galet snabbt, det må jag säga och det är snart mindre än 1 månad kvar tills julafton och det känns som om vi precis firat jul.

Jag är super glad över vår flytt till Örebro. Jag är tacksam över att jag kom in på Audionomutbildningen. Jag är delvis tacksam över att mina morföräldrar fick något snäpp i huvudet och slängde ut mig, eftersom annars hade jag inte varit där jag är idag. Eller ja, stryk det, jag ska omformulera mig. Jag hade nog inte fått bo i vår mysiga, lilla stuga om det inte vore för att de vart konstiga och det är jag tacksam för. Hade de varit normala människor hade jag säkert hittat en bostad ihop med min sambo i lugn och ro, en bostad vi kunnat bott i och gjort till vårt hem för 3 år än i dagens läge. Men på kort tid har jag och sambon lyckats hitta två bostäder (och RB&B) vi varit nöjda med och där vi låtit vår lilla familj växa. Det är något att vara tacksam och glad över! ❤

75580360_565596574212142_5752977017884639232_n

Nej, nu ska jag ta det lugnt. Jag har idag suttit och pluggat en del inför tentan, men nu måste jag ge mig. Jag ska nog också gå och sussa inom kort så att jag känner mig pigg och fräsch inför morgondagen.

Hoppas att ni fått en fin start på veckan återigen ❤

9 reaktioner till “Hej, mitt vinterland!

 1. Redan snö i södra delen av Sverige?! Så kan det vara. Här i Stockholm har vi haft snöblandat regn, men än så länge inget vitt på marken.

  Så fint att läsa din återblick om i fjol.

  Svar: Tack för kommentaren till inlägget om vår vistelse i Beverly Hills.

  Kram

  Gilla

 2. Men åh vad mysigt med snö!! Jag vill hellre ha snö nu än detta jäklar regn och den mörka tråkiga himlen! Så grått och trist! Hoppas vi får snö med snart! Så fina bilder!! Men usch vad hemskt att dina morföräldrar slängde ut dig. Men skönt att ni hittade ett hus ni trivs så mycket i! Håller med om att tiden går såå fort ❤️

  Gilla

 3. Oj redan massa snö! Här hemma har det kommit lite flingor men det har smält lika fort som det kommit. Jag gillar inte vinter och snö så jag är nöjd så länge det är barmark 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s