MV5BOGZhMWFhMTAtNGM3Ni00MTdhLTg3NmMtMDViYTc5ODVkZWVlXkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_
the-king-netflix-poster

Igår såg jag tillsammans med min sambo den här filmen the king. Jag tyckte filmen var hur bra som helst, återupplevde hur det kunde se ut på 1400-talet (fast väldigt fixerad på att det skulle bli till en film) och rätt udda. Jag och sambon pratade bara gott om filmen efter att vi hade sett klart den och vill därmed rekommendera den till er!

The king handlar om prins Henrik som inte stod bakom sin fars gärningar och valde att gå en annan väg. På faders dödsbädd väljer han trots sina känslor sin son till kung, en uppgift Henrik egentligen inte ville ta sig an. Det Henrik söker som kung är fred, vilket är svårt med all provokation mot sig och till sist skrider han mot sina fiender.

The-King-3-new

Den här filmen finns att se på Netflix.

7 reaktioner till “The king

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s