Janejane4

Har ni hört talas om komediserien Jane the virgin?

En sjukt bra serie om ni frågar mig. Inte direkt att jag sitter och skrattar åt allting, men deras såpopera drama som hela tiden faller över dem är sjukt komiskt. Jag kände mig tagen utav serien och kände med alla roller. Till och med sambon tillät serien vara igång medan vi satt och åt eller liknande, vilket är något positivt då han inte är ett stort fan utav mina serier.

jane2

Serien handlar om en ung kvinna som råkar insemineras av misstag och försöker ta ställning till det. Hon bor tillsammans med sin mamma och mormor som stöttar henne i vått och torrt, men även där i mellan tillkommer en massa drama. I allt drama ska jag meddela att Jane är oskuld och försöker bilda ett stadigt förhållande med en annan man när denna olycka inträffar.

Pappan till Janes barn tillför en massa drama genom att vara gift med en speciell kvinna som hittar på en massa olägliga saker stundtals. Hon själv är oerhört dramatisk och jag tror att all drama som sker i serien oftast hänger på henne. Riktigt roligt att följa!

Inte nog med det får Jane kontakt efter 23 år med sin pappa som är en stor såpopera stjärna som är väldigt dramatisk och komisk. Det är nog han i serien jag skrattat åt mesta dels.

Jane står även inför ett stort val mellan två män – killen hon tidigare varit tillsammans med och redo att stadga sig med eller killen som kommer att bli pappa till hennes barn.
Komedin i vem hon väljer och dramatiken som efterföljs är också riktigt rolig.

jane3jane1

Jag tycker alltid det är svårt att skriva om en serie för att locka er. Jag behöver med andra ord med korta meningar skriva om fem säsonger. Det är då inte lite det. Det händer såklart väldigt mycket under dessa fem säsonger och jag vart som sagt oerhört tagen utav serien och jag hoppas att ni kommer att ge serien en chans.

Serien finns att se på Netflix!

9 reaktioner till “Jane the Virgin

  1. Smaken är som baken, inte alls nån serie som lockade mig ;)Började kolla men slutade rätt fort *ler*
    Vill ha mer spänning 🙂
    Ha en fin lördag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s