mina inneskor

Hittills har den här veckan varit en av de roligaste men också mest lärorika under den här utbildningen. Jag har hamnat på en praktikplats som är väldigt lugn och de patienter som kommer är där för att dem har en tid, då det inte finns några drop in tider. Vilket jag tycker är rätt skönt såhär när det är min allra första praktik vecka.

Hittills tycker jag själv att det har gått bra och jag tycker att det är roligt. Nervöst i vissa fall med instruktioner då jag får höra lite olika instruktioner som min handledare önskar att jag ska säga. Bara lärorikt att höra vad olika Audionomer säger och sedan bildar man ihop det till sitt egna race sedan när jag själv är legitimerad Audionom.

Både gårdagen och idag har gått bra och tiden går snabbt. Det är dock samma rutiner varje dag (patienterna kommer samma tider varje dag, skillnaden är att jag och min medstudent tar varannan patient så det blir varierade tider varje dag) vilket jag känner mig trygg i. Rutinmänniskan i mig känner sig glad med samma tider kring allting.

Inte många dagar kvar nu på min praktik (då vi endast går ut veckovis) och ser fram emot nästa period. Jag kommer definitivt ta med mig information eller råd som jag har tagit del utav till min nästa VFU period. Nu gäller det för mig att bara färdigställa artikelgranskningsuppgiften och påbörja ett nytt arbete kring VFU:n. Även här får jag sätta in lite rutiner för att hinna färdigställa allt före nästa fredag. No stress!

chailattte

Annars har jag bara tagit det lugnt hemma med mina killar, tagit promenad med lillen och myst hemma med sambon. Han gick till och med upp lika tidigt som mig idag (fast att han var ledig) för att göra i ordning en lunch och frukost till mig. Så mysigt och något som nog inte kommer hända för jämnan. Såklart tar man till vara på dessa dagar! Precis som igår fortsätter vår kväll med serien living with yourself med Paul Rudd.

Utmaning hos Orsakullan:

22 oktober – kommer första snön i oktober i år tror du?
Nej, inte här där jag bor inte. Det är till och med 10 plus grader ute, så nej det tror jag inte.

23 oktober – en kändis som är uppväxt på min ort, stad eller grannstad är…
Hm.. Ja, jag kommer ifrån Stockholm där många kändisar är både födda och uppvuxna. Sedan någon speciell sådär kan jag nog inte komma på just nu. Men känner en fotbollsspelare som jag gått i samma skola/klass med och personer i mina föräldrars åldrar är ifrån orten jag bodde i innan jag flyttade.

höstpromenad

5 reaktioner till “VFU period

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s