Vad jag är trött, alltså. Jag vaknade klockan 04:20 idag för att fixa i ordning mig och förbereda mig inför första dagen på VFU:n. Hur det gick? Hur bra som helst! Dock har jag varit himla nervös (säkert i flera dagar utan att egentligen veta om det) och sitter därmed hemma just nu med huvudvärk. Kom hem idag klockan 16:00 och bara tagit det lugnt framför the 100 och myst hemma tillsammans med min älskade hund!

hösten2

Utmaningar

Jag har varit väldigt dålig på att göra dessa utmaningar, med full förståelse. Jag tänkte därmed lista upp de utmaningar hos Orsakullan jag missat de senaste dagarna här nedanför.

18 oktober – jag oroar mig för klimatet, sant eller falskt?
Sant och falskt. Såklart jag inte vill vara en miljöbo och jag vill mer än gärna bidra till klimat förbättringen, men jag går inte runt och oroar mig i skräck.

19 oktober – något jag unnar mig är..
En kopp chailatte på ett café. Det är galet mysigt omringad med nära och kära. Jag unnar mig även pluggfria dagar där jag får sitta i min soffa, läsa skönlitteratur och se på serier i den mån jag vill. Jag kan dessutom unna mig att åka och hälsa på familjen alternativt umgås med min familj ❤

20 oktober – är avundsjuka och missunnsamhet samma sak enligt dig?
Jag vet inte, enligt synonym är dem ju det? Inget ord jag direkt använder (alltså missunnsamhet) och inget jag direkt går runt och tänker på.

21 oktober – sommartid eller normaltid, vad vill du helst ha?
Sommartid, eftersom det innebär att vi har ljusare dagar/kvällar under vinterhalvåret också.

hösten1

Idag ska jag försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon med. Trevligt att sätta kroppen i arbete igen, efter ett helt år (då jag inte direkt räknar med mitt gamla jobb som ett riktigt jobb) och gillar det starkt. Dock är det på ett helt annorlunda sätt gentemot vad jag gjorde som undersköterska. Som Audionom sitter vi vid en audiometer och gör hörseltester bland annat på våra patienter medan jag som undersköterska arbetar bokstavligen med hela kroppen. Olika jobb, men båda så lärorika och roliga. Jag hoppas innerligt att jag har valt rätt yrke till framtiden ❤

Hoppas er måndag varit kanon idag ❤

hösten

8 reaktioner till “First day

  1. Kul att första dagen på VFU:n gick bra!

    (Sent) Svar: Tack för orden, jag läste dem under resan. Nu är vi hemma från drömresan! Jag ser fram emot att dela med mig av vad vi har upplevt.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s