Fredag:

I fredags var jag ledig ifrån skolan och tog en sovmorgon. Senare under dagen kom min underbara Jennifer hem till mig för seriemys och bara umgås. Något som verkligen behövs ibland! Det blev inte jätte långvarigt, men några timmar fick vi ihop iallafall och min rara hund tycker det är så roligt med besök att han kan bli väldigt jobbig. Skönt nog hanterar Jennifer det bra, tacksamt nog, men något vi får kämpa vidare med, jag och sambon! Utöver att Jennifer var här tog jag det lugnt och när sambon kom hem tittade vi på idol ihop.

Lördag och söndag:

Under helgen har jag tagit det lugnt medan sambon har arbetat. Under lördagen satt jag många timmar med grupparbetet för att få ett hum om artikeln och fick faktiskt äntligen ned liten text. Utöver det tog jag det bara lugnt hemma och skrev i min audionombok. Idag har jag tagit det lugnt, handlat, gått ut på tre promenader med Ginzo och små pluggat lite. Inte hänt så himla mycket skönt nog och imorgon börjar ett nytt äventyr så var skönt med en händelselös helg.

72529431_411711092860119_5644929930073473024_n

Veckans bästa: att jag fått så fina kommentarer från patienter och handledare, vilket stärkte den blivande Audionomen i mig.

Veckans bästa 2.0: jag har hunnit träffa alla vänner i princip och fått umgås med min lilla familj.

Veckans känsla: stress. Jag har mycket i skolan just nu (som jag skrev i gårdagens inlägg) och det gör att jag känner mig himla stressad. Men också glad på ett helt annat plan.

Veckans sämsta: att det regnat så himla mycket. Har egentligen inget problem med självaste regnet, men det är trist när det blir så sjukligt blött ute. Ska vara fullkomligt ärlig att Ginzo råkade dra omkull mig idag och hamnade såklart i gräset där det var en sjö utav vatten ifrån regnet haha!!

Veckans inköp: ett par skor ifrån Dinsko, en klänning ifrån H&M och ett bussfodral med Mumin stil!

Veckans märkligaste: mitt läkarbesök, egentligen inte märkligt på så sätt, men kändes märkligt däremot.

Veckans längtar efter: november, då jag har några roliga saker inplanerad!

Veckans idylliska: sitta på ett café omringat utav vänner. Så himla mysigt ❤

Veckans förvåning: att jag fick en tid för däckskifte. Kan vara att jag är van att skifta däck i Stockholm där typ alla gör det samtidigt, men här minsann fick jag tid på en gång i princip. Like that!!

Veckans reminder: du är enbart en student, vilket de kommer att ha full förståelse för!

Veckans väder: typiskt höstväder. Regnigt, lite soligt och grått. Lite dimmigt till och med.

Veckans mest likade bild:
73388347_544212049713159_3160928692419428352_n

Hoppas att er helg har varit toppen och att ni får en toppen start på vecka 43 imorgon!! ❤ 

 

9 reaktioner till “Veckans och övrigt

 1. Härligt ändå med en lugn helg och kul med besök 😄 Sv: jaa tack! Ja men så är det verkligen. Börjar verkligen kyla på nu. Tack detsamma 💕

  Gilla

 2. Så himla roligt att läsa! Jag tycker inte om detta vädret alls alltså, man blir sååå deprimerad 😦 Låter som du hade en härlig helg! Och gud så söt vovven är! Hoppas stressen snart försvinner, aldrig kul att känna sig stressad! Hoppas du får en fortsatt fin söndagskväll fina du<3

  Gilla

 3. avskyr stress men ja det är ofta ändå man känner sej stressad utav att plugga o få ihop allt tur du hann en bit et gör mycket
  ha en fiin måndag kram

  Gilla

 4. Lugna helger kan vara riktigt välbehövliga när man har mycket stress i vardagen😊 Så roligt att du har haft trevligt umgänge med vänner och familj.
  Jag vill minnas att jag också åkte på ändan i blött gräs en gång när jag var tolv år och rastade min rottweiler. Han var egentligen en väldigt väluppfostrad brukshund, men fick något plötsligt ryck av entusiasm😆

  Gilla

 5. Haha känner igen det där med att hunden råkar dra omkull än! Inget roligt i snö eller regn alltså! ^^

  Sv: Ja men det ska vara lagligt har läst och hört det av flera men kan såklart inte säga 100%. Alla serier är gratis förutom äldre avsnitt sen kanske nått år tillbaka då det inte var gratis med serier men också dom nya filmerna kostar att kolla på. Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s