Hallå där. Hur har ni det? Själv har jag fullt upp inför nästa vecka och haft mycket i skolan. Men jag har hunnit att umgås med vänner fint nog och njutit hemma tillsammans med mina fina killar. Det är vad som är det bästa ändå. Därmed har bloggen fått stå i vila stundtals då jag haft mycket för mig och har passat på att vila istället för att blogga den tid som blir över.

chailatte

chailattte

Tisdags:

Då var jag i skolan redan klockan 08:00 på morgonen, stressad som vanligt när jag börjar så tidigt. Jag ska hinna ta hand om mig samt Ginzo innan jag behöver åka till skolan och är en ren tidsoptimist. I tisdags hade jag min allra första patient när det kommer till Audionom yrket och det var galet spännande. Jag fick höra väldigt fina saker om hur jag var som Audionom ifrån mina handledare på skolan och utav mina två patienter vilket förstås gjort mig väldigt glad!

Efter skoltiden träffade jag upp Nancy och Bex för lite shopping och lunch. Jag hittade ett par jättefina och bekväma skor till VFU:n och en klänning till 75 års kalaset i november. Mös en stund hemma hos Nancy där jag blev bjuden på choklad-kaffe innan jag drog mig vidare till mitt läkarbesök. Tog det lugnt sedan hemma och vilade upp mig efter dagen.

suzuki

suzuki1

Onsdag:

Då blev det en tidig morgon för mig igen, redan klockan 07:30 satt jag hos verkstaden för bilen för däckskifte. Jag brukar vara galet sen på att skifta däck men i år kände jag att jag ville vara förberedd om vintern skulle slå till tidigare i år. Åkte hem och vände i princip då jag ville se till att Ginzo fick en långpromenad innan jag skulle vidare för att träffa Jennifer. Köpte ett par höst/vinter/vår skor som jag tittade på under tisdagen och sedan åt vi lunch ihop på Espresso house. Njöt utav deras sallad och sedan en chailatte och morotsmuffin. Efteråt hade jag min allra sista patient och gjorde en helt annan hörselmätning, vilket gick bra det med. Tog sedan en långpromenad med sambon och Ginzo och somnade skönt nog i soffan framför teven.

Ginzoo

Torsdag:

Idag har både jag och sambon varit lediga skönt nog och vi har i princip slappat hela dagen framför karatekid filmerna och serier. Vi har dessutom handlat och tagit promenad med Ginzo. Lugn och skön dag vilket verkligen behövs ibland. Jag har dessutom på börjat att skriva i min Audionom-bok till mig själv och sedan har jag även planerat mer inför kommande händelser i november. Spännande! Jag ska alldeles strax äta god panerad fisk med egen gjord potatismos och sedan titta på Aqua-men.

Utmaning:

Utmaningen hos Orsakullan för både gårdagens och dagens lyder såhär:

16 oktober – kötträtter tycker jag är..
Såklart himla gott. Det är något jag äter väldigt mycket, med variation kring allt som har med köttrik mat att göra. Så mumsigt och skulle aldrig kunna utesluta kötträtter helt.

17 oktober – är det okej att butikerna börjar julpynta redan i oktober?
Nja.. Jag är osäker. Jag älskar julen och för mig gör det ingenting om personer redan vill börja pynta i sin butik i november, men oktober är för tidigt. Jag menar då ska vi ju pynta inför halloween om något!

Hur känner ni för kötträtter och julpynt i oktober?

Hoppas ni fått en bra torsdag idag!

2 reaktioner till “Redo för vinterhalvåret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s